«Έφυγε στο κενό – Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος» – Οι φίλοι του Tzane περιγράφουν πώς έγινε η τραγωδία

«Έφυγε στο κενό – Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος» – Οι φίλοι του Tzane περιγράφουν πώς έγινε η τραγωδία

«Δεν είχαμε στόχο να κάνουμε οποιοδήποτε είδος challenge, ούτε κάτι το ακραίο», ξεκαθαρίζει ο Χρήστος Κόγιας

Συντετριμμένοι παραμένουν οι φίλοι του 23χρονου Tzane, του TikToker που έχασε την ζωή του πέφτοντας από μπαλκόνι σπιτιού σε εγκαταλελειμμένο χωριό της Ιταλίας.

Ο νεαρός ταξίδεψε σε πόλη της Καλαβρίας, με ακόμα τρεις φίλους του, για να γυρίσουν βίντεο σε μια περιοχή που έχει ερημωθεί μετά από φυσικές καταστροφές τη δεκαετία του 1970.

Στο χωριό Roghudi Vecchio ο Tzane άφησε την τελευταία του πνοή, πέφτοντας από ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα.

Διαβάστε επίσης: Η «διαβολοβδομάδα» που… δίνει πλεονέκτημα

O θάνατός του έχει συγκλονίσει τους συγγενείς και τους φίλους του, αλλά και τους ακολουθούς του στα social media.

«Το έβλεπα live χωρίς να μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα»
Οι δύο YouTubers, Χρήστος Κόγιας και DreamGreek, που ήταν μαζί του στην Ιταλία, έκαναν σήμερα ένα σύντομο βίντεο στο Instagram για να εξηγήσουν πώς συνέβη η τραγωδία.

«Καλησπέρα σε όλους. Κάνουμε αυτό το βίντεο για να σας ενημερώσουμε για το τι πραγματικά συνέβη την περασμένη εβδομάδα. Ίσως για κάποιους είναι σκληρά αυτά που θα ακούσετε, αλλά είναι η αλήθεια και δικαιούστε να την γνωρίζετε. Όπως ξέρετε τέσσερα άτομα ξεκινήσαμε για να πάμε στη Νότια Ιταλία για να εξερευνήσουμε εγκαταλελειμμένα χωριά. Δεν είχαμε στόχο να κάνουμε οποιοδήποτε είδος challenge, ούτε κάτι το ακραίο», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Κόγιας.

«Είχαμε μια ελπίδα ως το τέλος ότι ίσως είναι ζωντανός, αλλά μας είπαν ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος»

Και πρόσθεσε: «Φτάσαμε στον προορισμό όσο ακόμα είχε φυσικό φως και αποφασίσαμε να πάμε στο χωριό Roghudi Vecchio. Είχαμε φακούς μαζί και τα πάντα από εξοπλισμό. Αφού περιπλανηθήκαμε στους δρόμους αποφασίσαμε να μπούμε σε ένα σπίτι που υπήρχε εκεί. Μπαίνοντας μέσα, εγώ πρώτος αντίκρισα ένα μπαλκόνι μπροστά μου, το οποίο δεν είχε κάγκελα. Βγήκα έξω και καθώς γύρισα για να μπω μέσα, είδα τον Tzane να μην κοιτάει κάτω. Το δεξί πόδι πατούσε στο τσιμέντο και το αριστερό έφυγε στο κενό. Το έβλεπα live χωρίς να μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα».

Ο DreamGreek ανέφερε: «Τα χάσαμε τελείως. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν ήταν πραγματικότητα, αν το ζούσαμε όλο αυτό. Πήρα τηλέφωνο τις πρώτες βοήθειες και είχαμε μια ελπίδα ως το τέλος ότι ίσως είναι ζωντανός, αλλά μας είπαν ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Δεν ταλαιπωρήθηκε…».

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε πάλι ο Χρήστος Κόγιας, ο οποίος συμπλήρωσε: «Αφού τελείωσαν όλες οι διαδικασίες ταυτοποίησης μας πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, δώσαμε τις καταθέσεις μας και οι αστυνομικοί κατάλαβαν αμέσως ότι είχε γίνει ένα τραγικό δυστύχημα. Αφεθήκαμε ελεύθεροι και ξεκινήσαμε το ταξίδι της επιστροφής για την Ελλάδα».

Στην Γεωργία η κηδεία του
Όπως ενημέρωσε, η κηδεία του Tzane θα γίνει στην πατρίδα του στην Γεωργία στα τέλη της εβδομάδας.

Παράλληλα, τόνισε ότι «δεν πρόκειται να ξαναπάμε σε τόσο επικίνδυνο μέρος για βίντεο και χωρίς εξονυχιστική έρευνα».

«Για εμένα ο Tzane ήταν οικογένεια, εγώ τον μεγάλωσα από τα 17 του. Ζούσε εδώ στο σπίτι μου, ερχόταν κάθε μέρα εδώ. Δεν ξέρω πώς θα συνεχίσει από την δουλειά μας, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι κάναμε το κάναμε μαζί με τον Tzane και δεν θα το αφήσω να πεθάνει», κατέληξε ο DreamGreek.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ