Νέα Αριστερά: Ο ΣΥΡΙΖΑ του κυρίου Κασσελάκη είναι ο πλέον βολικός αντίπαλος για τη Νέα Δημοκρατία

Νέα Αριστερά: Ο ΣΥΡΙΖΑ του κυρίου Κασσελάκη είναι ο πλέον βολικός αντίπαλος για τη Νέα Δημοκρατία

Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη από τη Νέα Αριστερά και εκτίμηση ότι οι αριστεροί και προοδευτικοί πολίτες «αναζητούν μια πειστική και ισχυρή αντιπολίτευση στη Δεξιά».

Στο στόχαστρο της Νέας Αριστεράς βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «που σίγουρα δεν έχει είναι ιδεολογικό στίγμα και κυρίως σχέση με τις σύγχρονες ιδέες της αριστεράς».

Με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη ο πολιτικός φορέας σχολιάζει πως «μάθαμε λοιπόν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του κύριου Κασσελάκη συμφωνεί με το εξοπλιστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης, θεωρεί την επέκταση του φράχτη στον Έβρο θετική εξέλιξη και φυσικά δεν έχει κάτι συγκεκριμένο να προτείνει για τα απογευματινά χειρουργεία, τη φορολόγηση του πλούτου και γενικότερα για οτιδήποτε περιγράφει μια αποφασιστική σύγκρουση με τον πυρήνα της Δεξιάς στη χώρα».

Διαβάστε επίσης: Ποδόσφαιρο και εξιλαστήρια θύματα είναι έννοιες ασύμβατες…

Οι πολίτες «αναζητούν μια πειστική και ισχυρή αντιπολίτευση στη Δεξιά»

Η Νέα Αριστερά εκτιμά πως ο Στέφανος Κασσελάκης με τις «γενικόλογες καταγγελίες δίνει  διέξοδο στην κυβέρνηση (…) και προσθέτει πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ του κυρίου Κασσελάκη είναι ο πλέον βολικός αντίπαλος για τη Νέα Δημοκρατία».

Εκφράζει τη σιγουριά πως «η κυβέρνηση θα συνεχίσει να συντηρεί το ενδιαφέρον γύρω από το πρόσωπο του» και καταλήγει πως «όλα αυτά όμως δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν στους αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες που αναζητούν μια πειστική και ισχυρή αντιπολίτευση στη Δεξιά».

⇒ Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε τα χαρτιά του ενόψει των ευρωεκλογών και έθεσε τον ξεκάθαρο στόχο που βάζει για το κόμμα που εκπροσωπεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ