Άγιοι Ανάργυροι: Η στιγμή της μεταφοράς του 36χρονου δολοφόνου της Κυριακής στις φυλακές Κορυδαλλού

Άγιοι Ανάργυροι: Η στιγμή της μεταφοράς του 36χρονου δολοφόνου της Κυριακής στις φυλακές Κορυδαλλού

Οι εργαζόμενοι στις φυλακές μιλούν για έναν άνθρωπο που «δεν πρέπει να τον αφήσεις από τα μάτια σου ούτε για ένα λεπτό».

Στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να παραμείνει στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών, οδηγήθηκε σήμερα (15/4) ο δράστης της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβας, την οποία σκότωσε έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε εκεί από το Τζάνειο νοσοκομείο, από όπου πήρε εξιτήριο. Στις φυλακές Κορυδαλλού θα βρίσκεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, προκειμένου να βρίσκεται υπό συνεχή επιτήρηση.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-0: Θρίαμβος των ερυθρόλευκων κι ένα βήμα μακριά από τον τίτλο (vid)

Ο 36χρονος θα ελέγχεται τέσσερις φορές ανά ώρα

Για τον λόγο αυτό θα παρακολουθείται από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, θα ελέγχεται τέσσερις φορές ανά ώρα, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να πηγαίνει στην τουαλέτα του χώρου μόνο με την παρουσία φρουρού.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος νοσηλεύτηκε αρχικώς στο Αττικό Νοσοκομείο, διασωληνωμένος, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε χρησιμοποιώντας τις γάζες που είχε από τον αυτοτραυματισμό του έξω από το Α.Τ.

Η στιγμή της μεταφοράς του:

Μετά από την αποσωλήνωσή του εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να εκτιμήσει την κατάστασή του, αφού ο δράστης επέδειξε πλημμελή συνεργασία και απαντούσε στις ερωτήσεις μονολεκτικά ή με νοήματα.

Η Κυριακή Γρίβα ξεψύχησε το βράδυ της 1ης Απριλίου ενώ είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές από τον 39χρονο και αφού προηγουμένως είχε μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων για να ζητήσει βοήθεια.

«Απρόβλεπτος κρατούμενος»

Οι εργαζόμενοι στις φυλακές μιλούν για έναν απρόβλεπτο κρατούμενο που «δεν πρέπει να τον αφήσεις από τα μάτια σου ούτε για ένα λεπτό».

Προς το παρόν, λοιπόν, έχει μεταφερθεί στο ψυχιατρείο όπου θα γίνει επανεξέταση για να μεταφερθεί σε κανονικό κελί με άλλους κρατούμενους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ