Πειραιάς: Κινηματογραφικό ριφιφί – Άνοιξαν τρύπες και «μπούκαραν» σε εταιρεία εμπορίας χρυσού

Πειραιάς: Κινηματογραφικό ριφιφί – Άνοιξαν τρύπες και «μπούκαραν» σε εταιρεία εμπορίας χρυσού

Ο δράστης ή τους οι άνοιξαν τρύπες σε δύο μεσοτοιχίες για να καταλήξουν εταιρεία εμπορίας χρυσού στην οδό Νοταρά στον Πειραιά.

Μία κινηματογραφική διάρρηξη με τη μέθοδο του ριφιφί πραγματοποιήθηκε σε εταιρεία εμπορίας χρυσού στην οδό Νοταρά στον Πειραιά με τον δράστη ή τους δράστες να ανοίγουν τρύπες σε δύο μεσοτοιχίες για να καταλήξουν στο κτίριο.

Οι δράστες ανέβηκαν στον πρώτο όροφο παρακείμενου κτιρίου που είναι υπό κατασκευή και συνδέεται με ναυτιλιακή εταιρεία. Στη μεσοτοιχία των δύο κτιρίων άνοιξαν μία πρώτη τρύπα για να μπουν και εν συνέχεια άνοιξαν μία νέα τρύπα στη μεσοτοιχία με το κατάστημα εμπορίας χρυσού και έτσι μπήκαν μέσα.

Διαβάστε επίσης: Ο δρόμος για το Βερολίνο, περνά από τη Βαρκελώνη

Ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες εκμεταλλευτήκαν το γεγονός ότι οι εταιρείες ήταν κλειστές λόγω της αργίας του Πάσχα και μπαίνοντας αφού πρώτα ερεύνησαν εξονυχιστικά τον χώρο, εντόπισαν ένα χρηματοκιβώτιο και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και ίσως και χρυσό.

Οι δράστες αφαίρεσαν χρήματα και άλλα αντικείμενα από την εταιρεία, αλλά προς το παρόν το ποσό παραμένει άγνωστο, ενώ δεν είναι γνωστό αν κατάφεραν να ανοίξουν τα χρηματοκιβώτιο.

Έκοψαν τα καλώδια του τηλεφώνου και του ίντερνετ

Μάλιστα οι άγνωστοι προκειμένου να μην χτυπήσει ο συναγερμός έκοψαν όλα τα καλώδια με αποτέλεσμα η πολυκατοικία ακόμη και σήμερα, Τετάρτη να μην έχει τηλέφωνο και ίντερνετ.

Την προανάκριση ανέλαβε το Α.Τ. Δημοτικού Θεάτρου και η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του δράστη ή των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ