Περιφέρεια Θεσσαλίας: Σε αργία έξι υπάλληλοι με απόφαση Κουρέτα λόγω χρηματισμού

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Σε αργία έξι υπάλληλοι με απόφαση Κουρέτα λόγω χρηματισμού

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας δήλωσε ότι «πρέπει να δοθεί το μήνυμα ότι υπηρετούμε τους πολίτες. Δεν υπάρχει κανείς πάνω από το νόμο».

Σε αυτοδίκαιη αργία λόγω, χρηματισμού έθεσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας έξι υπαλλήλους της Περιφέρειας.

Ο ίδιος σχολιάζοντας στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης την απόφαση του αυτή σημείωσε μεταξύ άλλων ότι “κινήθηκε η διαδικασία για κάποιους υπαλλήλους που είχαν συλληφθεί για χρηματισμό, πέρασαν από το αρμόδιο όργανο και υπογράφηκε η διαπιστωτική πράξη με την οποία τους στέλνω σε αργία”.

Διαβάστε επίσης: «Επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ για Λιβάγια!» (pic)

«Κανείς πάνω από το νόμο»

Ο κ. Κουρέτας πρόσθεσε ότι “πρέπει να δοθεί το μήνυμα ότι υπηρετούμε τους πολίτες. Για όσους το έχουν καταλάβει λάθος, θα εφαρμοστεί ο νόμος, όπως στην προκειμένη περίπτωση. Δεν υπάρχει κανείς πάνω από το νόμο”.

Στους συγκεκριμένους υπαλλήλους είχε επιβληθεί πειθαρχική ποινή οριστικής παύσης από το Β’θμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο και ο περιφερειάρχης υπέγραψε σήμερα την σχετική διαπιστωτική πράξη, για να τεθούν σε αυτοδίκαιη αργία.

Για το συγκεκριμένο θέμα παρενέβη και ο πρώην περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για παλιά υπόθεση για την οποία ελήφθησαν σχετικές αποφάσεις το 2020 και το 2022 επί της θητείας του, ο οποίες ολοκληρώθηκαν με την υπογραφή του νυν περιφερειάρχη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ