«Επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ για Λιβάγια!» (pic)

«Επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ για Λιβάγια!» (pic)

Σύμφωνα με κροατικό δημοσίευμα, όχι απλά ενδιαφέρεται για τον Μάρκο Λιβάγια ο ΠΑΟΚ, αλλά έχει καταθέσει και πρόταση στη Χάιντουκ για να τον κάνει δικό του.

Επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια! Αυτό αναφέρει η κροατική ιστοσελίδα «germanijak» που είχε αποκαλύψει πρώτη το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδος για τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ.

Σε νέα ανάρτησή του ο δημοσιογράφος, Ιζάκ Σούσιτς, πάει ένα βήμα παρακάτω την ιστορία απόψε κάνοντας λόγο για επίσημη κρούση, αν και δεν αναφέρει το ύψος της προσφοράς του Δικεφάλου. Όπως σημειώνει όμως, ο ΠΑΟΚ προσφέρει στον 30χρονο επιθετικό συμβόλαιο με 1,5-2 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Ποιος Γιασικεβίτσιους; 0/5 σε F4 – Tον έδεσε φιόγκο ο Αταμάν

Ο Λιβάγια έχει συμβόλαιο ως το 2027 με τη Χάιντουκ η οποία φέρεται να τον κοστολογεί λίγο πάνω από έξι εκατ. ευρώ και μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη στην υπόθεση. Το συγκεκριμένο Μέσο πάντως είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο ενώ στέκεται και στη σχέση του μάνατζερ του Λιβάγια, Βιντσέτζο Καβαλιέρε, με τον ΠΑΟΚ καθώς o συγκεκριμένος έχει πελάτη του και τον Ντομινίκ Κοτάρσκι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ