Με 6 βουλευτές έμειναν οι Σπαρτιάτες – Αποχώρησε από την ΚΟ ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης

Με 6 βουλευτές έμειναν οι Σπαρτιάτες – Αποχώρησε από την ΚΟ ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης

Στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης δηλώνει πως «δεν χαριζόμαστε σε επίγειους παραδείσους, ούτε συνωμοτούμε στα θέλγητρα και προσταγές ενός επίδοξου εισβολέα».

Ανεξάρτητος βουλευτής δηλώνει, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης, που είχε εκλεγεί με τους «Σπαρτιάτες».

«Από τούδε και στο εξής λειτουργώ ως βουλευτής στο πλαίσιο του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής, έχοντας τιμηθεί με την ψήφο των πολιτών του Ηρακλείου Κρήτης, μη εντασσόμενος πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του πολιτικού κόμματος ‘Σπαρτιάτες’», δηλώνει ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης στην επιστολή του.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός και η κατάκτηση του Conference σε billboard στην Times Square! (vid)

Και προσθέτει: «Προτάσσουμε το θάρρος, τη δύναμη του φρονήματος, τα βήματα μπροστά και όχι την οπισθοχώρηση. Δεν χαριζόμαστε σε επίγειους παραδείσους, ούτε συνωμοτούμε στα θέλγητρα και προσταγές ενός επίδοξου εισβολέα».

Να σημειωθεί ότι, μετά την αποχώρηση του Μ. Γαυγιωτάκη, οι «Σπαρτιάτες» μένουν με έξι βουλευτές, ενώ οι ανεξάρτητοι βουλευτές γίνονται πλέον δέκα, εξέλιξη που ανοίγει το δρόμο, αν το θελήσουν, να συγκροτήσουν Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Ο πρώην Μίστερ Κρήτη, η οπλοκατοχή και η Χρυσή Αυγή

Ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης, γνωστός στην τοπική κοινωνία και ως «Μίστερ Κρήτη» το 1985, εκλέχθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης με τους «Σπαρτιάτες», όντας ο  πρώτος και μοναδικός υποψήφιος στη λίστα του ψηφοδελτίου για τον νομό Ηρακλείου.

Ο Γαυγιωτάκης είχε λάβει μέρος σε διαγωνισμούς bodybuilder την δεκαετία του ’80, έχοντας κερδίσει συνεχόμενα στην κατηγορία του στο «Mr Κρήτη» τις χρονιές 1983 και 1984 και το 1985 πήρε τον τίτλο.

Οι… πατριωτικές του πεποιθήσεις ήταν εμφανείς στo προφίλ του στο Facebook, όπου είναι έντονα ενεργός, μιλώντας ανοιχτά για τη νομιμοποίηση της οπλοκατοχής και εξαπολύοντας επίθεση σε μετανάστες, τους οποίους αποκαλούσε «λαθρό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ