Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Απο τον Βόλο με αγάπη.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

KKE: Εκτός παιδικών σταθμών τα παιδιά των πυρόπληκτων

Καταγγελία της Διαμάντως Μανωλάκου

KKE: Εκτός παιδικών σταθμών τα παιδιά των πυρόπληκτων | to10.gr

Μια νέα καταγγελία ήρθε στο φως από την βουλευτή του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου όσον αφορά το κρίσιμο ζήτημα των παιδιών που θα μείνουν εκτός παιδικών σταθμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως δήλωσε η βουλευτής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ κάποια από τα παιδιά των πυρόπληκτων της Ανατολικής Αττικής δεν κατάφερα να μπουν σε κάποιο σταθμό με αποτέλεσμα να δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα για τι οικογένειες του.

Συγκεκριμένα, οικογένειες πυρόπληκτων ενημερώνονται ότι τα παιδιά τους δεν γίνονται δεκτά στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του δήμου Μαραθώνα με την αιτιολογία ότι δεν υπάρχουν θέσεις, ενώ άλλες οικογένειες καλούνται να πληρώσουν τροφεία για να γίνουν δεκτά τα παιδιά τους.

 «Τα παιδιά πυρόπληκτων από τη Ραφήνα και τη Νέα Μάκρη αποκλείστηκαν από τους παιδικούς σταθμούς, ή τους ζητάνε ακόμα και τροφεία» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ η βουλευτής του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου. Η βουλευτής του ΚΚΕ, ανέφερε μάλιστα ότι έχουν αποκλειστεί συνολικά 67.000 παιδιά,  καθώς ζευγάρια δεν υπέβαλαν αίτηση γιατί δεν πληρούσαν τα κριτήρια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από