Και άλλο ψέμα Μάκη; Zougla… γίναμε

Και άλλο ψέμα Μάκη; Zougla… γίναμε

«Επειδή υπάρχουν και όρια στην αθλιότητα καλούμε τον κ. Τριανταφυλλόπουλο, να ανασκευάσει το ψέμα του, διαφορετικά θα κληθεί για άλλη μια φορά να λογοδοτήσει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης» η απάντηση που έλαβε για την αποκάλυψη του.

 

Νομικά προφανώς δεν γνωρίζει.  Όπως φαίνεται την ίδια την υπόθεση αλλά και αναστολές από το αυτονόητο επίσης. Δημοσιογραφία… Ζούγκλας γενικώς. «Υπάρχουν και όρια στην αθλιότητα» του απάντησε ο Γιάννης Κουρτάκης προ ολίγου, αλλά όπως φαίνεται σε τέτοιες ειδικές περιπτώσεις αναζητείται ακόμη η… χάραξη τους!

Τι έχει συμβεί τις τελευταίες ώρες; Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μπήκε στην… εξίσωση (και τα χωράφια) του ποδοσφαίρου θέλοντας να μας κάνει όλους σοφότερους για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Την δικαστική διαμάχη του ποδοσφαιριστή με την ΑΕΚ, τον ρόλο του Ολυμπιακού. Σοφότερους γενικώς…

Έρχεται η απόφαση από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ για τον διεθνή άσο και όπως είναι απολύτως λογικά έπειτα από την σχετική ακροαματική διαδικασία όλα δείχνουν δικαίωση. Και για τον ποδοσφαιριστή και κατ΄ επέκταση για τον Ολυμπιακό που τον απέκτησε το καλοκαίρι ως ελεύθερο. Είναι γνωστή η υπόθεση και οι όροι της. Εν συντομία: Το συμβόλαιο που εμφάνισε η ΑΕΚ με τον παίκτη για την σεζόν που ξεκίνησε, έχει την υπογραφή του –πρώην διευθύνοντα συμβούλου της- Αλέξη Δέδε ο οποίος εδώ και κοντά μια διετία και συγκεκριμένα από τον Νοέμβρη του 2016 άφησε την Ένωση για λογαριασμό της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και τη θέση του εκτελεστικού γραμματέα.

Πως γίνεται λοιπόν να υπογράφει κάποιος το 2018, όταν δεν είναι εκεί και δεν έχει δικαίωμα υπογραφής από το 2016; Αυτή την απάντηση η ΑΕΚ δεν την έδωσε ποτέ και λογικά ξέρει τις πιθανότητες της σε αυτή τη διαμάχη. Τις ήξερε από την αρχή, εξ ου και δεν κατέθεσε ποτέ αυτό το συμβόλαιο.

Ενώ λοιπόν κατά τα άλλα περιμένουμε ακόμη την απόφαση; Ήρθε η εμπλοκή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Σκάνδαλο λέει από την Επιτροπή που θα πάρει την απόφαση καθώς ο σύζυγος της δικαστού Αικατερίνης Μπαλατσού -εισηγήτρια της υπόθεσης- εργάζεται σε όμιλο συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δεν θα έπρεπε να παραιτηθεί από την υπόθεση αναρωτιέται; Δεν περιμένει απάντηση από κανέναν όμως. Τη δίνει μόνος στο ρεπορτάζ του: «όλοι γνωρίζουμε την απάντηση: η κυρία Αικατερίνη Μπαλατσού θα έπρεπε να είχε εξαιρεθεί από τη συγκεκριμένη δικαστική διαμάχη, εξαιτίας του λόγου που προαναφέραμε. Μάλιστα θα έπρεπε να το είχε ζητήσει η ίδια, αν φυσικά υπήρχε λίγο τσίπα αξιοπρέπειας, αλλά φευ. Ζούμε στην Ελλάδα με το γνωστό δικανικό σύστημα», προσθέτει.

Προκύπτει όμως μια μικρή… αδυναμία. Μια λεπτομέρεια που όπως φαίνεται δεν… χαλά την όμορφη ιστορία. Ποιοι είναι το πρόβλημα; Ότι τα όσα γράφει δεν έχουν σχέση με την αλήθεια. Η απάντηση που πήρε προ ολίγου δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Προέκυψε από τον πλέον αρμόδιο άλλωστε μιας και τέλος πάντων ο Τριανταφυλλόπουλος εννοεί ότι ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, ο σύζυγος της Μπαλατσού είναι εργαζόμενος του ομίλου των Παραπολιτικών του Γιάννη Κουρτάκη.

Πριν από λίγο λοιπόν στην ιστοσελίδα των Παραπολιτικών αναρτήθηκε «Η απάντηση των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στην αθλιότητα του Τριανταφυλλόπουλου».

Τι λέει το κείμενο-απάντηση του Γιάννη Κουρτάκη:

«Άλλο ένα ψέμα από το Zougla του Τριανταφυλλόπουλου. Για πολλοστή φορά το site του «γνωστού» για την «εγκυρότητά» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, στοχοποιεί τα Παραπολιτικά, με την ίδια ακριβώς μεθοδολογία. Πριν από δύο χρόνια «αποκάλυψε» συνομιλία του εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτακη, προβάλλοντας ένα ηχητικό, στο οποίο πρωταγωνιστούσε άλλο πρόσωπο. Σήμερα, προχωράει σε μια ακόμη «αποκάλυψη μούφα».

Συγκεκριμένα υποστηρίζει, ότι ο αντιδήμαρχος Γλυφάδας Αιμίλιος Βουγιουκλακης, είναι εργαζόμενος των Παραπολιτικών. Ουδέν ψεύδεστερο τούτου. Ο κ. Βουγιουκλάκης δεν είχε και δεν έχει καμία σχέση με τα Παραπολιτικά. Επειδή υπάρχουν και όρια στην αθλιότητα καλούμε τον κ. Τριανταφυλλόπουλο, να ανασκευάσει το ψέμα του, διαφορετικά θα κληθεί για άλλη μια φορά να λογοδοτήσει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ