Ζάκυνθος : Επτά οι τραυματίες από την κατολίσθηση στο «Ναυάγιο»

Ζάκυνθος : Επτά οι τραυματίες από την κατολίσθηση στο «Ναυάγιο»

Μεταξύ των τραυματιών βρίσκεται μια γυναίκα 34 ετών, τσεχικής υπηκοότητας, η οποία νοσηλεύεται με κάταγμα στον σπόνδυλο. Η παραλία έχει πλέον εκκενωθεί, ενώ έχει απαγορευθεί από τη λιμενική αρχή Ζακύνθου η προσέγγιση σκαφών μέχρι νεωτέρας

Επτά είναι οι τραυματίες οι οποίοι διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου μετά από την κατολίσθηση που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην παραλία «Ναυάγιο» της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, μεταξύ των τραυματιών βρίσκεται μια γυναίκα 34 ετών, τσεχικής υπηκοότητας, η οποία νοσηλεύεται με κάταγμα στον σπόνδυλο. Ο σύζυγός της και τα δύο της παιδιά, φέρουν ελαφρά τραύματα και νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους.

Τα άλλα τρία άτομα που διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, με ελαφρά τραύματα, έλαβαν εξιτήριο.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, λίγο μετά τις 13:00 είχε ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των επιβαινόντων σε τουριστικά σκάφη που βρίσκονταν στην παραλία, χωρίς να αναφερθεί αγνοούμενος επιβάτης.

«Ακούστηκε ένα θόρυβος και έπεσε ένα μικρό κομμάτι βράχου, στη συνέχεια ένα δεύτερο μεγαλύτερο και τέλος, τρίτο μεγάλο κομμάτι βράχου που κατά την πτώση δημιούργησε μια θαλάσσια δίνη η οποία αναποδογύρισε τις βάρκες» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μέλος πληρώματος που βρίσκονταν στο σημείο.

Σημειώνεται πως η παραλία έχει πλέον εκκενωθεί, ενώ έχει απαγορευθεί από τη λιμενική αρχή Ζακύνθου η προσέγγιση σκαφών μέχρι νεωτέρας.

Το πρώτο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από τη στιγμή της κατολίσθησης δείχνει τους λουόμενους να τρέχουν πανικόβλητοι και να φωνάζουν, ενώ σε νέα βίντεο – ντοκουμέντο κόσμος φωνάζει «Θεέ μου» και ξένοι τουρίστες ακούγονται να λένε «είναι κόσμος εκεί» δείχνοντας το σημείο της παραλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ