Μαντούδι: Εντοπίστηκε σώος ο 27χρονος που αγνοούνταν

Μαντούδι: Εντοπίστηκε σώος ο 27χρονος που αγνοούνταν

Βρέθηκε σε νησίδα, εξαντλημένος, από πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ - Συνεχίζονται οι έρευνες για το ζευγάρι στη Βόρεια Εύβοια και τον κτηνοτρόφο στον Αλμυρό Βόλου.

Σώος εντοπίστηκε ο 27χρονος άνδρας που αγνοούνταν στη Βόρεια Εύβοια, στην περιοχή του Μαντουδίου, όπου επλήγη από τον μεσογειακό κυκλώνα «Ζορμπά».

Οι πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ δεν έχουν προσεγγίσει ακόμη τον άνδρα, ο οποίος επικοινωνεί με τις αρχές αλλά είναι εξαντλημένος από την προσπάθειά του να σωθεί.

Βρίσκεται παραπλεύρως του ποταμού μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίου και όπως δήλωσε και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης πρόκειται για τον 27χρονο αγνοούμενο.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 27χρονος παρασύρθηκε επίσης στην ευρύτερη περιοχή του Μαντουδίου, όταν εξήλθε του ΙΧ που οδηγούσε και το οποίο άρχισε να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά χειμάρρου. Η 26χρονη συνοδηγός κατάφερε την τελευταία στιγμή να σωθεί καθώς πιάστηκε από ένα δέντρο.

Παράλληλα, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προσπάθειες της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό των υπολοίπων τριών αγνοουμένων σε Βόρεια Εύβοια και Αλμυρό Βόλου, που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά χειμάρρων που φούσκωσαν εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχών που προκάλεσε ο μεσογειακός κυκλώνας «Ζορμπάς».

Δυνάμεις της 7ης ΕΜΑΚ, καθώς και τρεις δύτες βρίσκονται από χθες, Κυριακή, στην ευρύτερη περιοχή του Μαντουδίου, προσπαθώντας να εντοπίσουν τα σημεία στα οποία πιθανά να βρίσκονται οι αγνοούμενοι, ένα ζευγάρι, 67 ετών ο άνδρας και 58 ετών η σύζυγος.

«Χτες το βράδυ (Σάββατο) γύρω στις 21:30 τα πεθερικά μου ξεκίνησαν να πάνε με το αμάξι τους στη μητέρα της πεθεράς μου. Από χτες το βράδυ αγνοείται η τύχη τους. Η βροχή ήταν τόσο δυνατή που έχουν ξεχειλίσει τα πάντα, εδώ . Το αμάξι τους βρέθηκε και τα προσωπικά τους αντικείμενα αλλά τα πεθερικά μου δυστυχώς δεν έχουν βρεθεί ακόμα. Είναι πολύ δύσκολες οι ώρες για όλους μας», ανέφερε ο γαμπρός του ζευγαριού.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες και στον Αλμυρό Βόλου, όπου αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου ένας 73χρονος κτηνοτρόφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μαζί με ένα ακόμη άτομο όταν έσπευσαν να προστατεύσουν από την κακοκαιρία τα ζώα του. Ο βοηθός του κτηνοτρόφου επέστρεψε στον Αλμυρό και ειδοποίησε τις αρχές για την εξαφάνιση του 73χρονου, οι οποίες ξεκίνησαν άμεσα έρευνες, ζητώντας τη συνδρομή των Πυροσβεστικών Δυνάμεων. Με το πρώτο φως της Κυριακής, δυνάμεις της πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της ΕΛ.ΑΣ. και εθελοντών, ξεκίνησαν τις έρευνες, οι οποίες επικεντρώνονται μεταξύ Βρύναινας και Μαυρομάτικου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ