Μητσοτάκης: Εκλογές το συντομότερο δυνατόν

Μητσοτάκης: Εκλογές το συντομότερο δυνατόν

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το νέο σήμα της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα 44 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος.

Το αίτημά του για εκλογές «το συντομότερο δυνατόν» επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα 44 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

«Αποτελεί μία γιορτή που αφορά όλους τους Έλληνες, που αφορά την ίδια την Δημοκρατία», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης σημειώνοντας ότι «στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις προκλήσεις κάθε εποχής».

«Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι απλά ένα μεγάλο κόμμα. Είναι το μεγαλύτερο κόμμα της χώρας και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη. Είναι μία δημοκρατική παράταξη», επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

«Είμαστε το κόμμα που διατήρησε την μακροβιότερη και αρτιότερη δημοκρατία στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας και η παράταξη που έβαλε τη χώρα στην τροχιά της Ευρώπης. Εμείς κρατήσαμε όρθια την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη, πάρα τα κύματα λαϊκισμού που γέννησε η οικονομική κρίση. Η νέα Δημοκρατία ήταν είναι και θα είναι ένα κόμμα λαϊκό», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι «δεν υπάρχει Δημοκρατία χωρίς να είναι Νέα, ούτε Νέα χωρίς να είναι Δημοκρατία». Σημείωσε, δε, πως όταν έθετε υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος είχε πει ότι θέλει να την ξανακάνει μεγάλο κόμμα εξουσίας. «Είμαστε η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα, είμαστε μια παράταξη μεγάλης αντοχής, αλλά είμαστε και μια δύναμη μεγάλων αλλαγών. Η ΝΔ είναι έτοιμη να αλλάξει την Ελλάδα»,  υπογράμμισε.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο πρόεδρος της ΝΔ παρουσίασε και το νέο της σήμα. «Το καινούργιο λογότυπο μας είναι τόσο διακριτό, ώστε να ξεχωρίζει από κάθε άλλο. Και ταυτόχρονα, τόσο αφαιρετικό, ώστε να προβάλλουν επάνω του, η κάθε Ελληνίδα και ο κάθε Έλληνας, τις δικές τους ελπίδες και προσδοκίες», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την ομιλία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ