Μητσοτάκης: Η χώρα χρειάζεται ένα restart

Μητσοτάκης: Η χώρα χρειάζεται ένα restart

Διμέτωπη επίθεση του προέδρου της ΝΔ στην κυβέρνηση από την Άρτα όπου περιοδεύει.

«Βολές» του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά της κυβέρνησης με αιχμή την οικονομία και το Μακεδονικό.

«Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή, πολιτική επανεκκίνηση, ένα restart», επανέλαβε σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος της ΝΔ από την Άρτα όπου περιοδεύει.

«Το 3ο πρόγραμμα απέτυχε ως προς τον βασικό του σκοπό που δεν είναι άλλος από να επιτρέψει στη χώρα να μπορεί να ξαναδανείζεται», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης. Πληρώνουμε βαρύ τίμημα και σήμερα από την παραμονή του κ. Τσίπρα στην εξουσία», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ετοιμάζεται ο κ. Τσακαλώτος να πάει σε Ασία σε επενδυτές. Τι ακριβώς να τους πει; Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει κανένα σχέδιο, κανέναν οδικό χάρτη».

Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε πως η ΝΔ δεν θα την κυρώσει, ούτε στην παρούσα, ούτε στην επόμενη Βουλή, ενώ όπως επισήμανε, εάν η συμφωνία δεν επικυρωθεί συνταγματικά στην ΠΓΔΜ, θα υπάρχει ξεκίνημα διαπραγμάτευσης από το μηδέν.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε ερώτηση αναφορικά με την τοποθέτηση του Δημήτρη Τζανακόπουλου περί  «ακροδεξιάς πολιτικής της ΝΔ»: «Καταλαβαίνω την ανάγκη της κυβέρνησης που βρίσκεται σε αποδομή, να προσπαθήσει να περιγράψει τη ΝΔ σαν κάτι άλλο… Η ΝΔ είναι η μεγάλη κεντροδεξιά, φιλελεύθερη, λαϊκή παράταξη. Ο κ. Τζανακόπουλος είναι αυτός που συγκυβερνά με την ακροδεξιά του κ. Καμμένου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ