Νέες βολές Φίλη κατά Καμμένου: «Είναι καρικατούρα του Σαλβίνι»

Νέες βολές Φίλη κατά Καμμένου: «Είναι καρικατούρα του Σαλβίνι»

Επίθεση στον Πάνο Καμμένο, τον οποίο χαρακτήρισε «καρικατούρα» εξαπέλυσε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλη. Κατά του υπουργού Άμυνας στράφηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος.

Επίθεση στον Πάνο Καμμένο, τον οποίο χαρακτήρισε «καρικατούρα» εξαπέλυσε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης.

«Δυστυχής βλέπω ότι ο Καμμένος θεωρεί ότι μπορεί να παίξει το παιχνίδι του Σαλβίνι στην Ελλάδα. Θα απογοητευτεί όμως. Είναι καρικατούρα», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας ώστε να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα μας και να μην υπάρξει καμία προσπάθεια παρεμπόδισης του προγράμματος μας και του έργου μας», συμπλήρωσε.

Επιπλέον χαρακτήρισε στοιχείο απολιτικοποίησης το γεγονός ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν συζητούν το πρόβλημα που έχει προκύψει με τον υπουργό Άμυνας. Για την συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είπε ότι ορθώς έγινε αλλά «σήμερα εξαντλεί την δυναμική της αυτή η συνεργασία».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο Νίκος Φίλης, από τις σελίδες της Εφημερίδας των Συντακτών, εξαπέλυσε βολές κατά του Πάνου Καμμένου λέγοντας ότι «Είναι χίμαιρα και μάλιστα επικίνδυνη και αυτοκαταστροφική για τον ίδιο να θέλει να το παίξει Έλληνας Σαλβίνι ή Όρμπαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να πάρει τα μέτρα του».

Παπαδόπουλος: Ο Καμμένος άδειασε χοντροκομμένα τον Τσίπρα
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος εκτίμησε ότι η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ δεν μπορεί να συνεχιστεί μέχρι τον Οκτώβρη του 2019.

«Δεν μπορούμε με την πολιτική των ΑΝΕΛ και μετά το άδειασμα που έκανε στον Αλέξη Τσίπρα. Είναι ένα ζήτημα χοντροκομμένο», είπε ο Σάκης Παπαδόπουλος.

Παράλληλα τόνισε ότι δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει για πολιτική συμμαχιών και με το Δανέλλη και με τον Κατσίκη. «Όταν καταγγέλλουμε τη ΝΔ για εθνικολαϊκισμό, δεν μπορούμε να μη βλέπουμε τον εθνικολαϊκισμό του γείτονα και του συνεταίρου», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ