Σκεπτικισμός στο ΣΥΡΙΖΑ για Καμμένο

Σκεπτικισμός στο ΣΥΡΙΖΑ για Καμμένο

Κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ περιγράφει τις συνθήκες που διαμορφώνονται με τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο

Μέσα στην ταραχή των τελευταίων ημερών, μου τηλεφώνησε ένας αναγνώστης μας, κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, και άρχισε να περιγράφει τις συνθήκες που διαμορφώνονται με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, «είναι η πρώτη φορά», μου λέει, «που επικρατεί τόσο έντονος σκεπτικισμός στο κόμμα μας για τις σχέσεις μας με τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ. Αλλά δεν έχουμε μπούσουλα από πάνω. Οι του Μαξίμου είναι στη γραμμή να μην τον προκαλέσουμε. Εγώ πιστεύω ότι θα μας προκαλέσει εκείνος», για να συμπληρώσει:

«Και θα το κάνει μόλις διαπιστώσει ότι ο Ζάεφ συγκεντρώνει 80 ψήφους για να περάσει από τη Βουλή την αναθεώρηση του Συντάγματος της FYROM. Τότε εκτιμώ ότι θα γκαζώσει ο Πάνος επειδή απλούστατα οικοδομεί προφίλ Σαλβίνι. Ετσι εξηγείται το γεγονός ότι ακολουθεί τον Τραμπ κατά πόδας. Βλέπει ότι δεν έχει τύχη και θέλει να εκπροσωπήσει τις αντι-συστημικές ακροδεξιές δυνάμεις στην Ελλάδα». Αυτά είπε, για να προσθέσει ευθύς αμέσως:

«Βεβαίως περιορίζεται ο ζωτικός πολιτικός του χώρος και έχει μεγάλο ρίσκο γιατί πρέπει να πείσει από τον Μπαλτάκο και τον Βελόπουλο έως τον Καρατζαφέρη και τον Φαήλο Κρανιδιώτη. Εμείς αυτό που πρέπει να φροντίσουμε είναι να διαμορφώσουμε τις συνθήκες ώστε να εξασφαλίσουμε πλειοψηφία για την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή και δευτερευόντως να συγκεντρώσουμε βουλευτές ώστε να εξασφαλίσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο Κοινοβούλιο εάν απαιτηθεί… Και όλα αυτά μη νομίζεις ότι γίνονται για τίποτα το φοβερό. Γίνονται για να φτάσουμε μέχρι τον Μάιο». Αυτά είπε και η συζήτηση έκλεισε εκεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ