Απίστευτο: Λαγοκέφαλος δάγκωσε τραγουδιστή στη Βάρκιζα – Πώς αντέδρασε

Απίστευτο: Λαγοκέφαλος δάγκωσε τραγουδιστή στη Βάρκιζα – Πώς αντέδρασε

Για την περιπέτεια που είχε με δάγκωμα από λαγοκέφαλο σε παραλία της Βάρκιζας μίλησε στο MEGA ο τραγουδιστής Δημήτρης Κανέλλος.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

«Ευτυχώς δεν ήτανε μεγάλο το ψάρι. Το σημαντικό ήταν ότι τη γλιτώσαμε φθηνά. Ευτυχώς δεν πανικοβλήθηκα, γενικά υπήρχε μια ψυχραιμία. Στη Βάρκιζα είχαμε πάει το Σάββατο, να κάνουμε κι εμείς ένα μπάνιο».

«Με τσίμπησε χαμηλά στο πόδι. Επειδή αυτά έχουνε και ένα ιδιαίτερο σχήμα ως ψάρια, το καταλαβαίνεις ότι είναι λαγοκέφαλος. Μια πληγή μικρή έγινε, δεν ήτανε τίποτα το τρομερό, και πιο πολύ ο κόσμος πανικοβλήθηκε».

Ο Δημήτρης Κανέλλος σημείωσε ότι οι λουόμενοι πρέπει να είναι ψύχραιμοι και να μην πανικοβάλλονται σχετικά με την παρουσία των λαγοκέφαλων στις ελληνικές θάλασσες.

«Με το που βγήκα έβαλα καθαρό νερό, όχι θαλασσινό, να το σημειώσουμε αυτό, και με σαπούνι αυτό άμα το καθαρίσεις είσαι κομπλέ. Πήγαμε και σ’ ένα φαρμακείο, όλα καλά. Αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχει πανικός. Πρέπει να υπάρξει απόλυτη ψυχραιμία και είναι κρίμα να μην πηγαίνουμε στις θάλασσες γι’ αυτό τον λόγο», είπε.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ