Λευκωσία: «Πλήγμα» για το Κυπριακό η παραίτηση Κοτζιά

Λευκωσία: «Πλήγμα» για το Κυπριακό η παραίτηση Κοτζιά

Την ίδια ώρα, τις θερμές ευχαριστίες στον φίλο του -όπως τον χαρακτήρισε- Νίκο Κοτζιά, για την πολύτιμη συνεργασία που είχαν, εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

«Πλήγμα» για το Κυπριακό χαρακτηρίζουν κυβερνητικές πηγές που επικαλούνται μέσα ενημέρωσης στη Λευκωσία την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών.

Υπογραμμίζουν «την ανάγκη να συνεχίσει απρόσκοπτα η μέχρι σήμερα ενασχόληση και κοινή πορεία».

Στο σχετικό δημοσίευμα υπενθυμίζεται ότι ο μέχρι πρότινος ΥΠΕΞ «είχε καταφέρει όχι μόνο ν’ αναπτύξει ένα πολύ ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας με τους ομολόγους του, αλλά και να πρωτοστατεί, λόγω των εξελίξεων στο Κυπριακό, μέχρι και το Κραν Μοντανά».

Στο ίδιο δημοσίευμα καταγράφεται πως υπάρχει και η ανάγνωση ότι «η συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος ξεπερνά τα πρόσωπα και πως οι σχέσεις δεν δύνανται να αλλοιωθούν με την όποια αλλαγή προσώπων σε θεσμικές θέσεις».

Την ίδια ώρα, τις θερμές ευχαριστίες στον φίλο του -όπως τον χαρακτήρισε- Νίκο Κοτζιά, για την πολύτιμη και αγαστή συνεργασία που είχαν, εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ