ΝΔ για επιστολή Κοτζιά: Ο πρωθυπουργός κάτι φοβάται

ΝΔ για επιστολή Κοτζιά: Ο πρωθυπουργός κάτι φοβάται

Ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε από τις Βρυξέλλες ότι «δεν συνηθίζω να δημοσιοποιώ επιστολές που απευθύνονται σε εμένα ως αυστηρά προσωπικές και δεν θα το κάνω ούτε και τώρα».

«Όταν ο υπουργός Εξωτερικών προκαλεί τον πρωθυπουργό να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησής του και εκείνος το αρνείται, τότε σημαίνει ότι o πρωθυπουργός κάτι φοβάται», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα από τις Βρυξέλλες, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

«Η αλήθεια, όμως, αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί. Διότι υποθέτουμε πώς ο κ. Κοτζιάς δεν θα διστάσει πλέον να δημοσιοποιήσει εκείνος όσα ο κ. Τσίπρας θέλει να κρύψει από τους πολίτες», προσθέτει η ΝΔ.

 

Κατά τη συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι «δεν συνηθίζω να δημοσιοποιώ επιστολές που απευθύνονται σε εμένα ως αυστηρά προσωπικές και δεν θα το κάνω ούτε και τώρα».

«Για εμένα έχει λήξει το θέμα, δεν πρόκειται να δώσω καμία συνέχεια. Χθες ενημερώθηκα για μια επιστολή που βρίσκεται στο γραφείο μου σε έναν φάκελο με την ένδειξη αυστηρά προσωπικό. Θα τη διαβάσω με προσοχή όταν επιστρέψω», δήλωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ