Ζάεφ: Γίνονται προσπάθειες για την εξασφάλιση πλειοψηφίας δύο τρίτων στη βουλή

Σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της ΠΓΔΜ , η σημερινή συνεδρίαση, αναμένεται να ξεκινήσει στις 21.00 τοπική ώρα (22.00 ώρα Ελλάδος).

Ζάεφ: Γίνονται προσπάθειες για την εξασφάλιση πλειοψηφίας δύο τρίτων στη βουλή | to10.gr

«Γίνονται προσπάθειες για την εξασφάλιση πλειοψηφίας δύο τρίτων στη βουλή», προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία τροποποίησης του Συντάγματος, δήλωσε ο  πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, εξερχόμενος πριν από λίγο από το τοπικό κοινοβούλιο.

«Ωστόσο, αυτό πρέπει να γίνει υπό κανονικές συνθήκες» πρόσθεσε.

Η συνεδρίαση της βουλής της ΠΓΔΜ, στην οποία εξετάζεται η πρόταση της κυβέρνησης Ζάεφ για την έναρξη των διαδικασιών σχετικά με την τροποποίηση του Συντάγματος της χώρας, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, δεν έχει ξεκινήσει ακόμη και πλέον είναι αμφίβολο εάν θα γίνει σήμερα ή θα αναβληθεί γι΄άλλη ημέρα.

Την ίδια ώρα, το VMRO-DPMNE ζητεί να ξεκινήσει άμεσα η ψηφοφορία επί της πρότασης για Συνταγματική Αναθεώρηση, στη βάση της συμφωνίας των Πρεσπών, τονίζοντας πως ο Ζόραν Ζάεφ δεν έχει πλειοψηφία δύο τρίτων.

Σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της ΠΓΔΜ , η σημερινή συνεδρίαση, αναμένεται τελικά να ξεκινήσει στις 21.00 τοπική ώρα (22.00 ώρα Ελλάδος).

Αρχικά, η συνεδρίαση είχε οριστεί για τις 12:00 τοπική ώρα (13:00 ώρα Ελλάδας), όμως αναβλήθηκε για τρεις ώρες, όμως και πάλι δεν πραγματοποιήθηκε.

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο