Ζάεφ: Γίνονται προσπάθειες για την εξασφάλιση πλειοψηφίας δύο τρίτων στη βουλή

Ζάεφ: Γίνονται προσπάθειες για την εξασφάλιση πλειοψηφίας δύο τρίτων στη βουλή

Σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της ΠΓΔΜ , η σημερινή συνεδρίαση, αναμένεται να ξεκινήσει στις 21.00 τοπική ώρα (22.00 ώρα Ελλάδος).

«Γίνονται προσπάθειες για την εξασφάλιση πλειοψηφίας δύο τρίτων στη βουλή», προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία τροποποίησης του Συντάγματος, δήλωσε ο  πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, εξερχόμενος πριν από λίγο από το τοπικό κοινοβούλιο.

«Ωστόσο, αυτό πρέπει να γίνει υπό κανονικές συνθήκες» πρόσθεσε.

Η συνεδρίαση της βουλής της ΠΓΔΜ, στην οποία εξετάζεται η πρόταση της κυβέρνησης Ζάεφ για την έναρξη των διαδικασιών σχετικά με την τροποποίηση του Συντάγματος της χώρας, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, δεν έχει ξεκινήσει ακόμη και πλέον είναι αμφίβολο εάν θα γίνει σήμερα ή θα αναβληθεί γι΄άλλη ημέρα.

Την ίδια ώρα, το VMRO-DPMNE ζητεί να ξεκινήσει άμεσα η ψηφοφορία επί της πρότασης για Συνταγματική Αναθεώρηση, στη βάση της συμφωνίας των Πρεσπών, τονίζοντας πως ο Ζόραν Ζάεφ δεν έχει πλειοψηφία δύο τρίτων.

Σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της ΠΓΔΜ , η σημερινή συνεδρίαση, αναμένεται τελικά να ξεκινήσει στις 21.00 τοπική ώρα (22.00 ώρα Ελλάδος).

Αρχικά, η συνεδρίαση είχε οριστεί για τις 12:00 τοπική ώρα (13:00 ώρα Ελλάδας), όμως αναβλήθηκε για τρεις ώρες, όμως και πάλι δεν πραγματοποιήθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ