Αντιδρούν τα κόμματα στα περί χρηματισμού της κυβέρνησης από τον Σόρος

Αντιδρούν τα κόμματα στα περί χρηματισμού της κυβέρνησης από τον Σόρος

Σε χθεσινή του συνέντευξη ο Νίκος Κοτζιάς ανέφερε ότι κατά το κρίσιμο υπουργικό συμβούλιο ο Πάνος Καμμένος είπε πως ο Τζορτζ Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση «για να αγοράζει ξένους».

Πολιτικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του Νίκου Κοτζιά στο Κρήτη Tv. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι κατά το κρίσιμο υπουργικό συμβούλιο που προηγήθηκε της παραίτησή του, ο Πάνος Καμμένος είπε πως ο Τζορτζ Σόρος χρηματοδότησε την ελληνική κυβέρνηση  για να προωθήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση χρηματοδοτείται από τον Τζωρτζ Σόρος. Δεν το λέει η Νέα Δημοκρατία, αλλά δημοσίως πια ο κ. Κοτζιάς», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς.

«Ο κ. Τσίπρας θα εξηγήσει στους πολίτες ποιους εννοεί ο κ. Καμμένος ότι χρηματίζονται ή έχει πάθει ξανά αφωνία, όπως στο υπουργικό συμβούλιο;», καταλήγει ΝΔ.

Την «αυτονόητη και άμεση παρέμβαση της ελληνικής δικαιοσύνης» για να εξετάσει εις βάθος τις καταγγελίες του Νίκου Κοτζιά ζητά το Κίνημα Αλλαγής.

«Χθες ο κ. Κοτζιάς επιβεβαίωσε on camera ότι υπουργός του κ. Τσίπρα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, κατήγγειλε ότι «ο κ. Σόρος  χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους». Και ότι «ουδείς απάντησε, κανένας υπουργός, ούτε ο πρωθυπουργός»», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Αυτή η δημόσια αποτυπωμένη καταγγελία δεν μπορεί να αποσιωποιηθεί από τον πρωθυπουργό», σημειώνει το Κίνημα Αλλαγής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ