ΝΔ: Να δημοσιοποιηθεί η επιστολή Κοτζιά και τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου

ΝΔ: Να δημοσιοποιηθεί η επιστολή Κοτζιά και τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου

Στο φόντο, οι δηλώσεις Καμμένου ότι οι αναφορές του στον Τζον Σόρος, αφορούσαν «τη συνεργασία του υπουργείου Εξωτερικών με εταιρεία έκδοσης βίζα».

Τη δημοσιοποίηση της επιστολής παραίτησης Κοτζιά και των πρακτικών του επεισοδιακού υπουργικού συμβουλίου ζητά η Νέα Δημοκρατία, στον απόηχο των νέων δηλώσεων του Πάνου Καμμένου.

Ο υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι οι αναφορές του στον Τζον Σόρος, αφορούσαν «τη συνεργασία του υπουργείου Εξωτερικών με εταιρεία έκδοσης βίζα, η οποία όμως δεν έχει σχέση με την κυβέρνηση».

«Χθες ο Πάνος Καμμένος, που έχει πάμπολλες φορές επικρίνει ως ύποπτη και σκοτεινή τη δράση του επιχειρηματία Τζωρτζ Σόρος, προέβη σε μια πολύ συγκεκριμένη καταγγελία. Υποστήριξε δημόσια ότι εταιρεία στην οποία εμπλέκεται ο Τζωρτζ Σόρος συνεργάζεται με το υπουργείο των Εξωτερικών και ότι ανέλαβε επί υπουργίας Νίκου Κοτζιά  την έκδοση των εγγράφων (Visa) για τους πολίτες εκτός Ε.Ε. που επισκέπτονται τη χώρα μας. Ο κ. Κοτζιάς το επιβεβαιώνει; Ο κ. Τσίπρας το γνωρίζει;», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Εννιά μέρες μετά το υπουργικό συμβούλιο οι πολίτες εξακολουθούν να παρακολουθούν υπαινιγμούς και αλληλοκαταγγελίες μεταξύ κυβερνητικών στελεχών και ο κ. Τσίπρας να παραμένει άφωνος.

Αν όντως η κυβέρνηση δεν έχει να κρύψει τίποτα, όπως ισχυρίζεται ο κ. Τζανακόπουλος, η λύση είναι απλή: Δώστε επιτέλους στη δημοσιότητα την επιστολή Κοτζιά και τα πρακτικά της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου», καταλήγει η Πειραιώς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ