Υπόμνημα για το Μάτι κατέθεσε στους εισαγγελείς ο δήμαρχος Ραφήνας

Υπόμνημα για το Μάτι κατέθεσε στους εισαγγελείς ο δήμαρχος Ραφήνας

Για εξηγήσεις στην Εισαγγελία έχουν κληθεί και η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, αλλά και στελέχη της Πυροσβεστικής, της ΕΛΑΣ και της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας.

Υπόμνημα 70 σελίδων κατέθεσε στους εισαγγελείς ο δήμαρχος της Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς, που είχε κληθεί με την ιδιότητα του υπόπτου για την πυρκαγιά στο Μάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπόμνημά του ο κ. Μπουρνούς υποστηρίζει ότι η ετοιμότητα του δήμου βρισκόταν στο 100%, ότι είχαν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για την πυρασφάλεια, τον καθαρισμό χωραφιών και δρόμων.

Αναφερόμενος στα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς, ο κ. Μπουρνούς υποστηρίζει ότι βρέθηκε ο ίδιος στην Πεντέλη, πήρε μέρος στην πυρόσβεση, εγκαταλείποντας το σπίτι του- το οποίο υπέστη τεράστιες ζημιές από την φωτιά. Αναφέρεται επίσης στην τεράστια προσπάθεια που έκανε για την αποκατάσταση των πληγέντων, την παροχή των επιδομάτων, την επιλογή των εθελοντών για την προσφορά βοήθειας κ.λπ.

Εκτός από τον κ. Μπουρνούς, εξηγήσεις στην Εισαγγελία έχουν κληθεί να δώσουν μεταξύ άλλων, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, αλλά και στελέχη της Πυροσβεστικής, της ΕΛΑΣ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ