Τσίπρας: Η κυβέρνηση έχει όραμα και σχέδιο και θα αλλάξει την Ελλάδα

Τσίπρας: Η κυβέρνηση έχει όραμα και σχέδιο και θα αλλάξει την Ελλάδα

Ο πρωθυπουργός τοποθετήθηκε στη βουλή κατά τη συζήτηση της τροπολογίας για την εφάπαξ καταβολή αναδρομικών.

«Βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια, πετύχαμε βιώσιμη λύση για το χρέος, επαναφέρουμε τη σταθερότητα», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη βουλή κατά τη συζήτηση της τροπολογίας για την εφάπαξ καταβολή αναδρομικών σε ένστολους, γιατρούς, πανεπιστημιακούς και δικαστικούς λειτουργούς.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός η χώρα τρέχει με ρυθμούς ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια και τόνισε ότι η κυβέρνηση προχώρησε στην αποκατάσταση της εργασιακής νομιμότητας και κανονικότητας.

«Σήμερα η ανεργία βρίσκεται στο 18,9 %, αυτά είναι τα έργα που μιλάνε και έχουν σχέση με την καθημερινότητα του πολίτη», πρόσθεσε και συμπλήρωσε πως η κυβέρνηση έχει όραμα και σχέδιο και θα αλλάξει την Ελλάδα.

Απευθυνόμενος στην Νέα Δημοκρατία ο κ. Τσίπρας τόνισε πως «ηθική μας υποχρέωση είναι να αποκαθιστούμε τις αδικίες που εσείς φέρατε στον κόσμο με την εφαρμογής της μνημονιακής λαίλαπας».

«Ένα προς ένα θα φέρνουμε τα μέτρα του 4ου μνημονίου και τα αφιερώνω στον κ. Μητσοτάκη, ένα-ένα τα θετικά μέτρα της ΔΕΘ θα ψηφιστούν και θα λέτε ναι σε όλα. Όπως θα ψηφίσετε και τη μη περικοπή των συντάξεων. Περικοπή που εσείς επιβάλατε και εμείς καταφέραμε να μην γίνει» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ