Καμμένος: Καταψηφίζουμε τη συμφωνία των Πρεσπών, αποσύρουμε υπουργούς και… συνεχίζουμε

Καμμένος: Καταψηφίζουμε τη συμφωνία των Πρεσπών, αποσύρουμε υπουργούς και… συνεχίζουμε

Απέφυγε τη φράση «θα ρίξουμε την κυβέρνηση».

Την καταψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, όποτε και αν αυτή έρθει στη βουλή καθώς και την απόσυρση των υπουργών από την κυβέρνηση, επανέλαβε ο Πάνος Καμμένος στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών όποτε και αν έρθει, ωστόσο ανέφερε ότι δεν επιθυμεί να χρεωθεί το κόμμα του την πτώση της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι θα αποσύρει τους υπουργούς του από την κυβέρνηση με την καταψήφιση της συμφωνίας, αλλά συμπληρώνοντας ωστόσο με τη φράση «και μετά συνεχίζουμε».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιχείρησε να στείλει εσωκομματικό μήνυμα λέγοντας ότι δεν τίθεται θέμα κοινών ψηφοδελτίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, εν τούτοις απέφυγε να θέσει θέμα για βουλευτές που έχουν δηλώσει πως θα υπερψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών, όπως ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Από τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ απουσίαζαν η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, αλλά και ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ