Γεννηματά: Έχετε κάνει επάγγελμα τον διχασμό

Γεννηματά: Έχετε κάνει επάγγελμα τον διχασμό

«Η κυβέρνηση την εντάσσει σε μια προεκλογική διαδικασία», ανέφερε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.

«Στο Κίνημα Αλλαγής θα μπορούσαμε να είμαστε ικανοποιημένοι γιατί εμείς πρώτοι ανοίξαμε την συζήτηση για την συνταγματική αναθεώρηση» τόνισε από το βήμα της βουλής η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

H κ. Γεννηματά επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση γιατί όπως τόνισε «αφού καθυστέρησε τρία χρόνια την αναθεώρηση, τώρα την εντάσσει σε μια προεκλογική διαδικασία», ενώ σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να διχάσει ξανά τους πολίτες. «Έχετε κάνει επάγγελμα τον διχασμό», είπε.

Επιπλέον, άσκησε κριτική και στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τον οποίο είπε ότι «συναγωνίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ στον λαϊκισμό».

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ έκανε λόγο για απόπειρα να εμπλακεί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης σε υποθέσεις διαφθοράς.

«Είπα προχθές ότι ο πανικός σας προκειμένου να πλήξετε τη δημοκρατική παράταξη, θα σας οδηγήσει να σπιλώσετε μέχρι και τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Είστε αδίστακτοί. Τώρα φτάνετε στον Κώστα Σημίτη τον πρωθυπουργό της ΟΝΕ, του Ελσίνκι, της ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ, των μεγάλων έργων, που άλλαξαν την εικόνα της χώρας. Πάρτε το απόφαση δεν μας αγγίζετε. Αυτά που κάνετε θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ», είπε απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό η κ. Γεννηματά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ