NΔ: Δημοσιογραφικό alter ego του Αλέξη Τσίπρα ο Βαξεβάνης

NΔ: Δημοσιογραφικό alter ego του Αλέξη Τσίπρα ο Βαξεβάνης

Αγωγή σε βάρος της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφίας Ζαχαράκη, κατέθεσε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Αγωγή σε βάρος της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφίας Ζαχαράκη, κατέθεσε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, όπως γνωστοποίησε η αξιωματική αντιπολίτευση, χαρακτηρίζοντας τον εκδότη της εφημερίδας «Documento» ως «το δημοσιογραφικό alter ego του Αλέξη Τσίπρα».

«Ο Κώστας Βαξεβάνης δεν αρκέστηκε μόνο στην ποινική δίωξη της κ. Ζαχαράκη, αλλά αξιώνει το εξωφρενικό ποσό των 300.000 ευρώ και επιπλέον ημερήσια χρηματική ποινή 30.000 ευρώ και προσωρινή κράτηση μέχρι να μεταμελήσει δημοσίως», αναφέρει η Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος έχει ήδη καταθέσει μήνυση σε βάρος της, κινώντας πρόσφατα την αυτόφωρη διαδικασία σύλληψής της, καθώς σε τηλεοπτική εμφάνισή της η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υποστήριξε ότι «ο Βαξεβάνης είναι γνωστός για τις συκοφαντίες του και έχει καταδικαστεί από τη δικαιοσύνη».

Όπως σημειώνει η Πειραιώς, η αγωγή αυτή δεν στρέφεται ασφαλώς κατά της κ. Ζαχαράκη, αλλά κατά της ΝΔ και υπογραμμίζει πως «ούτε εκφοβίζεται, ούτε φιμώνεται», ενώ  καλεί τον Αλέξη Τσίπρα «να βρει το θάρρος να αναλάβει, επιτέλους, στο ακέραιο την ευθύνη του για τον δημοσιογραφικό υπόκοσμο που τον στηρίζει».

«Ας ενημερώσει, τέλος, τα παπαγαλάκια του ότι η διεύθυνση για τυχόν νέες αγωγές και μηνύσεις είναι Πειραιώς 62, Μοσχάτο, ΤΚ 18346» καταλήγει το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ