Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση

Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση

Ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε μπροστά στις κάμερες, την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την Κυβέρνηση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση, το θέμα της Μακεδονίας δεν μου επιτρέπει να μην θυσιάσω την καρέκλα» τόνισε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος αμέσως μετά το κρίσιμο τετ α τετ με τον πρωθυπουργό.

«Κάναμε μία μεγάλη συζήτηση, υπήρξε μία συνεργασία επί 4 χρόνια σε μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Δύο κόμματα από διαφορετικούς χώρους καταφέραμε να βγάλουμε την πατρίδα από τα μνημόνια» σημείωσε ο κ. Καμμένος για να προσθέσει.

«Ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Το θέμα της Μακεδονίας δεν μου επιτρέπει να μην θυσιάσω την καρέκλα. Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία και του εξήγησε ότι για το θέμα της Μακεδονίας, δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση».

Ο απερχόμενος υπουργός Άμυνας πάντως δεν διευκρίνισε εάν θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση και παρέπεμψε για το θέμα στις αναλυτικές ανακοινώσεις που θα κάνει σε λίγα λεπτά – στις 12:00 το μεσημέρι – στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει.

Η συνάντηση ξεκίνησε στις 11:30 χωρίς να γίνει καμία δήλωση προς τους δημοσιογράφους ενώ ο κ. Καμμένος βγήκε από το Μέγαρο Μαξίμου στις 11:16 ανακοινώνοντας την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

Ο Πάνος Καμμένος ωστόσο μένει να διευκρινίσει εάν θα αποχωρήσουν όλοι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση που κατέχουν υπουργικές θέσεις ή αν κάποιοι θα συνεχίσουν στο κυβερνητικό άρμα.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για το «διαζύγιο» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τους όρους που έθεσαν οι δύο πλευρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ