Καμμένος: «Όχι» σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση (vid)

Καμμένος: «Όχι» σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση (vid)

Δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση οι ΑΝΕΛ καθώς, όπως ανέφερε ο πρόεδρός τους Πάνος Καμμένος, υποκρύπτει την ψήφο εμπιστοσύνης στη Συμφωνία των Πρεσπών, που είναι και ο μοναδικός -όπως είπε- λόγος που αποχωρούν από την συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά από τέσσερα χρόνια.

Πριν από λίγη ώρα, ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε μπροστά στις κάμερες τη απόφαση αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την Κυβέρνηση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να κινεί άμεσα τη διαδικασία για ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, τονίζοντας πως ΥΠΕΘΑ πλέον θα είναι ο Ναύαρχος Αποστολάκης

«Όχι» σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση θα πουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καθώς, όπως ανέφερε ο πρόεδρός τους Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη εμπιστοσύνης που βρίσκεται σε εξέλιξη, υποκρύπτει την ψήφο εμπιστοσύνης στη Συμφωνία των Πρεσπών, που είναι και ο μοναδικός -όπως είπε- λόγος που αποχωρούν από την συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά από τέσσερα χρόνια.

Ο Π. Καμμένος είπε ότι η Συμφωνία με την ΠΓΔΜ παραβιάζει το Σύνταγμα και επιτέθηκε στον πρώην υποιυργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά κατηγορώντας τον ότι «εκχώρησε εθνική κυριαρχία».

Ο κ. Καμμένος αμέσως μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «για το θέμα της Μακεδονίας, θέμα για το οποίο έπεσαν χιλιάδες νεκροί δεν μου επιτρέπει να μην θυσιάσω την καρέκλα». Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία και του εξήγησε, ότι για το θέμα το εθνικό «δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ, αποχωρούν από την κυβέρνηση» κατέληξε ο κ. Καμμένος.

https://youtu.be/k2Y1jwX9Z-E

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ