Κουτσούμπας: Η σημερινή διαδικασία είναι αποτέλεσμα παζαριών

Κουτσούμπας: Η σημερινή διαδικασία είναι αποτέλεσμα παζαριών

«Ο κ. Τσίπρας μαζί με τον κ. Καμμένο μετέτρεψε τη χώρα σε ένα απέραντο αμερικανικό στρατόπεδο», δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Το «διαζύγιο» ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι μια εξέλιξη που βολεύει και τους δύο τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης  στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον ΓΓ του ΚΚΕ «η σημερινή διαδικασία είναι αποτέλεσμα παζαριών».

«Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της αυριανής ψηφοφορίας στη Βουλή, το ζήτημα είναι ο ίδιος ο λαός να καταψηφίσει την κυβέρνηση, μέσα από τους καθημερινούς αγώνες του και στις εκλογές», σημείωσε.

Παράλληλα, σημείωσε πως ο κ. Τσίπρας «μαζί με τον κ. Καμμένο μετέτρεψε τη χώρα σε ένα απέραντο αμερικανικό στρατόπεδο».

«Η Συμφωνία που υπογράψατε με τον κ. Ζάεφ, ήταν στο πλαίσιο των αμερικανονατοϊκών σχεδιασμών που υπηρετήσατε με μεγάλη συνέπεια μαζί με τον κ. Καμμένο», πρόσθεσε.

Ο κ. Κουτσούμπας κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά στα σχέδια της με την κυβέρνηση.

« Κανένας καυγάς δεν γίνεται για όλα αυτά ανάμεσα στον κ. Τσίπρα με τον κ. Μητσοτάκη. Υπάρχει πλήρης ταύτιση και συμφωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ της έχει πάρει τη μπουκιά από το στόμα και κάνει όσα δεν πρόλαβε να κάνει η ίδια η ΝΔ», σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας χαρακτηρίζοντας τη συμφωνία των Πρεσπών «καταπέλτη για όλους τους λαούς των Βαλκανίων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ