Aιχμές Καμμένου κατά Κοτζιά

Aιχμές Καμμένου κατά Κοτζιά

Μέσω twitter απάντησε ο Πάνος Καμμένος σε ανακοίνωση της κίνηση «Πράττω» του Νίκου Κοτζιά.

Υπαινιγμούς κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά άφησε μέσω Twitter ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. «ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ… Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό», ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Νωρίτερα, η κίνηση «Πράττω», ιδρυτής της οποίας είναι ο κ. Κοτζιάς, σε ανακοίνωσή της -μετά τη συνεδρίαση του πολιτικού της συμβουλίου- ανέφερε πως «όταν η κυβέρνηση επιτέλεσε με επιτυχία το καθήκον της Σωτηρίας και άρχισε να προωθεί πολιτικές απαραίτητες προκειμένου να διασφαλιστεί η χώρα, όχι, πλέον, από τη σκοπιά της σωτηρίας, αλλά της δημοκρατίας και της αριστεράς, η ηγεσία των ΑΝΕΛ, όχι όλοι οι ΑΝΕΛ, δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Ήταν η στιγμή εγκατάλειψης της μονοσήμαντης Πολιτικής Σωτηρίας και η ανασύνθεσή της με μια αριστερή πολιτική».

«Η ηγεσία των ΑΝΕΛ ήταν ένας εν δυνάμει και για ένα μέρος των απαιτήσεων της αντιμνημονιακής μάχης σύμμαχος στη Σωτηρία, ήταν όμως ξένη ως προς μια κυβέρνηση αριστεράς», σημείωσε το «Πράττω». Δεν είναι τυχαίο ότι στο πρώτο διάστημα της διακυβέρνησης υπό τον Αλέξη Τσίπρα έβγαζε το λαϊκό κοινωνικό στοιχείο της, στο δεύτερο όλο και περισσότερο έβγαζε έναν δεξιό λόγο που μετασχηματιζόταν σε ακροδεξιό. Λόγο στον οποίο προστέθηκε, επιπλέον, η σύγχυση στην οποία περιήλθε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετά τις αρχές του 2017. Σε αυτό το πλαίσιο η συνεργασία μαζί του ήταν αδύνατο να προχωρήσει», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ