Τουλάχιστον 20 νεκροί από έκρηξη σε αγωγό στο Μεξικό

Τουλάχιστον 20 νεκροί από έκρηξη σε αγωγό στο Μεξικό

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Εικόνες που μετέδωσε η μεξικανική τηλεόραση εμφανίζουν φλόγες ψηλά στον σκοτεινό ουρανό με τον αγωγό να φλέγεται στον δήμο Τλαουελίλπαν κοντά σε διυλιστήριο βόρεια της Πόλης του Μεξικού.

Αγωγός καυσίμων εξερράγη την Παρασκευή στο κεντρικό Μεξικό, με αποτέλεσμα να καούν πολλοί άνθρωποι ενώ προσπαθούσαν να γεμίσουν δεξαμενές με καύσιμα, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της κεντρικής Πολιτείας Χιντάλγκο.

Εικόνες που μετέδωσε η μεξικανική τηλεόραση εμφανίζουν φλόγες ψηλά στον σκοτεινό ουρανό με τον αγωγό να φλέγεται στον δήμο Τλαουελίλπαν κοντά σε διυλιστήριο βόρεια της Πόλης του Μεξικού.

https://twitter.com/Milenio/status/1086448059398189056

Ο κυβερνήτης της Πολιτείας Ομάρ Φαγιάντ δήλωσε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ότι 20 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και 54 έχουν τραυματιστεί.

Ο μεξικανός πρόεδρος Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ έχει ξεκινήσει να λαμβάνει δραστικά μέτρα ενάντια στην ανεξέλεγκτη κλοπή καυσίμων, που η κυβέρνηση εκτιμά ότι κόστισε πέρσι στην χώρα περισσότερα από τρία δισεκατομμύρια δολάρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ