Σερί τριών νικών για τον Άρη

Σερί τριών νικών για τον Άρη

Τρίτο double-double για ΜακΓκι, ρεκόρ καριέρας ο Τολιόπουλος και κορυφαία επίδοση στα επιθετικά ριμπάουντ ο Άρης.

Τα αξιοσημείωτα στατιστικά στοιχεία της κίτρινης ΚΑΕ από τη χτεσινή (19/01) της νίκη απέναντι στο Λαύριο παρουσίασε ο ΕΣΑΚΕ.

Τα ρεκόρ του Άρη από τη χτεσινή (19/01) αναμέτρηση του Nick Galis Hall με αντίπαλο το Λαύριο, που έληξε 84-70 υπέρ των γηπεδούχων, κατέγραψε ο ΕΣΑΚΕ στην επίσημη ιστοσελίδα του. Αυτά που ξεχωρίζουν είναι το 3/3 στα double-double για τον Γκάρι ΜακΓκι, το ρεκόρ καριέρας του Βασίλη Τολιόπουλου με 17 πόντους και η ισοφάριση της καλύτερης φετινής επίδοσης του πρωταθλήματος στα επιθετικά ριμπάουντ με συνολικά 20 για τους κίτρινους.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

«Αναγεννημένος δείχνει το τελευταίο διάστημα ο Γκάρι ΜακΓκί αφού το σερί των τριών νικών του Άρη, συνδυάστηκε με δικό του σερί τριών “double-double”. Ο Αμερικανός σέντερ είχε χθες κόντρα στο Λαύριο Aegean Cargo 13 πόντους και 13 ριμπάουντ, φτάνοντας σε μία τέτοια επίδοση ξανά μετά τα ματς με τον Ήφαιστο (11π, 10ρ.) και το Ρέθυμνο Cretan Kings (13π, 10ρ.).

Είναι εντυπωσιακό ότι ο 30χρονος σέντερ πριν κάνει αυτό το 3/3 στα “double-double”, είχε άλλα τρία στις πρώτες 63 εμφανίσεις του στην Betshop Basket League με Κολοσσό H Hotels, Κύμη και Άρη.

Ο ΜακΓκί παράλληλα “τρέχει” πλέον ένα σερί τεσσάρων αγώνων στους οποίους έφτασε σε διψήφιο αριθμό ριμπάουντ αφού πριν το σερί των τριών “double-double”, είχε 13 ριμπάουντ κόντρα στην Κύμη αλλά με τέσσερις πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ