Πολάκης: Είσαι playmobil- Γεωργιάδης: Είσαι σαχλαμάρας

Πολάκης: Είσαι playmobil- Γεωργιάδης: Είσαι σαχλαμάρας

Υψηλοί τόνοι στη βουλή με φόντο τη συνομιλία Πολάκη - Στουρνάρα.

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη να ανταλλάσσουν εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς, με φόντο τη διαρροή για τη συνομιλίας Πολάκη- Στουρνάρα.

Σε παρέμβασή του στη Βουλή, ο Παύλος Πολάκης εμφανίστηκε κατηγορηματικός ότι δεν ηχογράφησε τη συνομιλία του με Γιάννη Στουρνάρα, επιβεβαιώνοντας ωστόσο το περιεχόμενο της επικοινωνίας, όπως αυτό είδε το φως της δημοσιότητας.

«Εγώ δεν ηχογραφώ κανέναν. Ο,τι έχω να πω, το λέω καθαρά και μπροστά. Είναι γελοιότητα το να στρέφεται το ενδιαφέρον στα περί δήθεν κακουργηματικής πράξης», είπε και κάλεσε τον κ. Στουρνάρα να πει αν διαψεύδει το περιεχόμενο της συνομιλίας τους και «να μην πετάει την μπάλα στην εξέδρα».

Αναφέρθηκε σε δάνεια άλλων πολιτικών προσώπων και απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της ΝΔ «ένας είσαι εσύ». Ο κ. Γεωργιάδης αντέδρασε σηκώνοντας το χέρι του με τον αναπληρωτή υπουργό να σχολιάζει: «Να το χεράκι πάνω, κουνήθηκε το playmobil».

Παίρνοντας τον λόγο, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Την Πέμπτη έχουμε δικαστήριο πάλι για ψευδή αναφορά του κ. Πολάκη στο πόθεν έσχες μου, το οποίο ήλεγξε η Επιτροπή και είναι μια χαρά, όπως και το δάνειό μου. Το πήρα ως ιδιώτης πριν εκλεγώ βουλευτής, είναι στεγαστικό, είναι τοκοχρεωλυτικό, εξυπηρετείται κανονικά και είναι όπως τα χιλιάδων πολιτών. Αν είναι να συνεννοούμαστε στη Βουλή με λάσπη για τα αυτονόητα Ελλήνων πολιτών, δεν θα βγάλουμε άκρη».

«Και επειδή ο κ. Πολάκης ενέπλεξε τον κ. Στουρνάρα σε ποινικές υποθέσεις που είναι σε εξέλιξη, με βάση τον νόμο που συζητάμε σήμερα του κ. Καλογήρου για το τεκμήριο της αθωότητας, ο κ. Πολάκης θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο γιατί παρεμβαίνει σε ποινική υπόθεση σε εξέλιξη. Ούτε αυτό δεν έχεις καταλάβει και είσαι και υπουργός, σαχλαμάρα», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ανταπαντώντας ο κ. Πολάκης είπε ότι παραποιήθηκαν τα λόγια του και ο ίδιος δεν είπε ποτέ ότι ηχογράφησε τη συνομιλία, απλώς επιβεβαίωσε το δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ