Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τελικά είμαστε μια ωραία... ατμόσφαιρα.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αναίρεση απαλλακτικής απόφασης για τον Νίκο Μιχαλολιάκο ζήτησε αντιεισαγγελέας του Α.Π.

Υπενθυμίζεται ότι το Η' Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας αθώωσε, τον Νίκο Μιχαλολιάκο για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη πλημμελήματος ή κακουργήματος,

Αναίρεση απαλλακτικής απόφασης για τον Νίκο Μιχαλολιάκο ζήτησε αντιεισαγγελέας του Α.Π. | to10.gr

Στο ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου θα συζητηθεί η αναίρεση απαλλακτικής απόφασης για τον Νίκο Μιχαλολιάκο, που ζήτησε ο αντεισαγγελέας του Α.Π. Παναγιώτης Μπρακουμάτσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν από λίγες μέρες το Η’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας αθώωσε, μετά και από σχετική εισήγηση του εισαγγελέα, τον Νίκο Μιχαλολιάκο για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη πλημμελήματος ή κακουργήματος, για τις φράσεις από ομιλία που είχε πραγματοποιήσει πριν από χρόνια στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Αθηνών στην οδό Δηληγιάννη.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο  είχε υιοθετήσει την πρόταση του εισαγγελέα, σύμφωνα με την οποία η ομιλία του Μιχαλιάκου, μπορεί να ήταν δημόσια, ωστόσο –όπως είπε- «οι εκφράσεις, όπως «δεν θα φοβηθούμε να λερώσουμε τα χέρια μας» κατά την κρίση μου δεν είναι ικανές να προκαλέσουν διέγερση. Μπορεί να είναι υπερβολικές, όμως είμαι σίγουρος ότι δεν είναι ικανές».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από