Ξύλο στην ΕΡΤ – Στην Αστυνομία δημοσιογράφοι του αθλητικού που πιάστηκαν στα χέρια

Ξύλο στην ΕΡΤ – Στην Αστυνομία δημοσιογράφοι του αθλητικού που πιάστηκαν στα χέρια

Θα υποβληθούν μηνύσεις - Η θέση του σταθμού για τον άγριο καβγά.

Κανείς δεν περίμενε το απόγευμα της Τετάρτης το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής να μετατραπεί σε… ρινγκ.

Ο τεράστιο καβγάς που έλαβε χώρα στο αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ όπως φαίνεται θα λήξει στα δικαστήρια καθώς οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη μεταφερθεί με περιπολικό στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής προκειμένου να υποβληθούν μηνύσεις.

Όλα ξεκίνησαν από συνηθισμένα στο αθλητικό κομμάτι πειράγματα μεταξύ δυο δημοσιογράφων, η κατάσταση όμως δεν άργησε να ξεφύγει.

Ένας εκ των δύο κατευθύνθηκε απειλητικά προς τον άλλο, καταλήγοντας να του ρίχνει μπουνιές, με τις βωμολοχίες να μην έχουν τέλος.

Στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ εκτός από περιπολικό έφτασε και ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες στον χτυπημένο δημοσιογράφο αλλά και τη μεταφορά του στον ιατροδικαστή προκειμένου να υποβληθεί μήνυση στον συνάδελφό του.

Η διοίκηση του σταθμού πήρε θέση, λέγοντας:

«Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας.

Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα».

Πηγή: dailymedia.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ