Βούλα: Περίεργη πτώση 39χρονου από μπαλκόνι – Κατηγορείται η σύντροφός του

Βούλα: Περίεργη πτώση 39χρονου από μπαλκόνι – Κατηγορείται η σύντροφός του

Ένας 39χρονος άντρας έπεσε από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε με τη σύντροφό του, η οποία κρατείται στις φυλακές. Η ίδια υποστηρίζει πως έπεσε μόνος του και ότι είχε θέμα με τα ναρκωτικά.

Στο Ωνάσειο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 39χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στα Νότια προάστια μετά από διαπληκτισμό με τη σύντροφό του, η οποία κρατείται.

Η νεαρή, η οποία κρατείται στις φυλακές, παρουσιάζει τη δική της εκδοχή για όλα συνέβησαν.

Η 32χρονη, με καταγωγή από τον Λίβανο, είχε έναν ακόμη τσακωμό με τον 39χρονο σύντροφό της, στο διαμέρισμα που έμεναν στα Νότια προάστια, μόνο που αυτή τη φορά δεν κατέληξε με καταγγελία στην αστυνομία, αλλά με πτώση από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας.

Ο συνήγορος της 32χρονης, Βασίλης Νουλέζας, δήλωσε: «Είχε προηγηθεί διένεξη, διαπληκτισμός, όπως συχνά συνέβαινε, εξαιτίας των εξαρτησιογόνων ουσιών που λαμβάνει ο 39χρονος

Η 32χρονη με δήλωσή της στο Star λέει: «Είμαι πάρα πολύ λυπημένη, ταραγμένη και συγκλονισμένη. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η υγεία και η ζωή του συντρόφου μου. Αυτό που θέλω είναι να απεξαρτηθεί απ’ τα ναρκωτικά.»

Όπως υποστηρίζει η 32χρονη, κάλεσε την αστυνομία γιατί φοβήθηκε για τη ζωή της. Αυτός ήταν ο λόγος που όταν ο σύντροφός της βγήκε στο μπαλκόνι, τον κλείδωσε.

Ο συνήγορος της 32χρονος συμπλήρωσε: «Εκείνος πρέπει να επιχείρησε να διαφύγει, δηλαδή το εξέλαβε ως μια έξοδο κινδύνου, κατέβηκε στον 2ο όροφο από όπου πρέπει να έπεσε».

Ο 39χρονος νοσηλεύεται στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του.

Ακόμη δεν έχει καταθέσει στους αστυνομικούς.

Η 32χρονη θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και κατ’ αντιπαράσταση εξέταση, καθώς η κατάσταση το Σάββατο φαίνεται πως βγήκε εκτός ελέγχου.

Ο κύριος Βασίλης Νουλέζας πρόσθεσε: «Έχει εμφανή σημάδια, γρατσουνιές στο πρόσωπο, στο μέτωπο, και, επίσης, πολλά σημάδια στο σώμα της και στα χέρια εκχυμώσεις και μώλωπες, που δείχνουν ότι υπήρξε πάλη».

Πηγή: News247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ