Δυο νεκροί από πυρά και τροχαίο με τον δράστη στο Σιάτλ

Δυο νεκροί από πυρά και τροχαίο με τον δράστη στο Σιάτλ

Ενα άτομο έχασε τη ζωή του από τα πυρά ένοπλου δράστη στο βόρειο Σιάτλ και ένα ακόμη από τη σύγκρουση του οχήματός του με εκείνο του υπόπτου. Δυο άλλοι τραυματίστηκαν σοβαρά από τις σφαίρες του δράστη, ο οποίος συνελήφθη.

Ενοπλος πυροβόλησε τρεις ανθρώπους, εκ των οποίων ο ένας έχασε τη ζωή του και οι άλλοι δυο (άντρας και γυναίκα) τραυματίστηκαν σοβαρά, το απόγευμα της Τετάρτης στη συνοικία Σαντ Πόιντ, στο βόρειο Σιάτλ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Και νεκρός σε τροχαίο με τον ένοπλο

Δεύτερο άτομο σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με εκείνο που οδηγούσε ο δράστης της ένοπλης επίθεσης, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής του Σιάτλ, Χάρολντ Σκόγκινς.

Σύμφωνα με τις Αρχές, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 16.00 (τοπική ώρα) στη συμβολή του βορειοανατολικού άξονα του Σαντ Πόιντ με τη Λεωφόρο Μπάρτλετ, όπου ο ένοπλος πυροβόλησε γυναίκα που οδηγούσε το αυτοκίνητό της, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Βίντεο με τη σύλληψη του δράστη

Στη συνέχεια, άνοιξε πυρ κατά διερχόμενου λεωφορείου, τραυματίζοντας τον οδηγό του, ο οποίος κατάφερε, παρότι χτυπημένος από τα πυρά του δράστη, να κατευθύνει το όχημά του προς τον βορρά και να απομακρυνθεί από αυτόν.

Κανένας από τους 12 επιβάτες του λεωφορείου δεν χτυπήθηκε, σύμφωνα με την εταιρεία King County Metro, στην οποία ανήκει το λεωφορείο.

Πυροβόλησε και σκότωσε οδηγό αυτοκινήτου

Ο ύποπτος, στη συνέχεια, πλησίασε άλλο διερχόμενο όχημα, ένα κόκκινο Prius και άρχισε να πυροβολεί κατά του οδηγού του, σκοτώνοντάς τον.

Στο μεταξύ, στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες επιχείρησαν να τον συλλάβουν.

Αυτός, στην προσπάθειά του να ξεφύγει μπήκε στο Prius του θύματός του και απομακρύνθηκε από την περιοχή, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Ακολούθησε καταδίωξη και σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί, το όχημα του δράστη συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου σκοτώθηκε επί τόπου.

Φρουρούμενος στο νοσοκομείο

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο ένοπλος, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο Harborview, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής περισσότερες πληροφορίες για τον δράστη των επιθέσεων και για τα κίνητρά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ