Χιλιάδες φανς των Prodigy απέτισαν φόρο τιμής στην κηδεία του Κιθ Φλιντ

Χιλιάδες φανς των Prodigy απέτισαν φόρο τιμής στην κηδεία του Κιθ Φλιντ

Ο Κιθ Φλιντ οδηγήθηκε σήμερα στην τελευταία του κατοικία με χορό και rave beats

O Κιθ Φλιντ οδηγήθηκε σήμερα στην τελευταία του κατοικία υπό τους ήχους rave και με τους χιλιάδες φανς των Prodigy να χορεύουν ξέφρενα.

Η κηδεία εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο street party με DJs να παίζουν το «Out of Space» των Prodigy την ώρα που το φέρετρο έμπαινε στην εκκλησία.

Στην εκκλησία βρίσκονταν μόνο φίλοι και συγγενείς, ενώ η νεκρώσιμη πομπή έκανε μια πορεία τεσσάρων χιλιομέτρων στον ναό.

Οι σύντροφοι του Φλιντ είχαν καλέσει τους θαυμαστές του να παραταχθούν στο δρόμο για να τιμήσουν τον Φλιντ και ο Στιβ Χέιλς ήταν ένας από αυτούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Μια πράσινη τούφα στα μαλλιά, για να μοιάζει στον εκλιπόντα ο Χέιλς ήταν από αυτούς που δεν ξαφνιάστηκε καθόλου με την αγάπη του κόσμου στον Φλιντ.

Η ιππήλατη νεκροφόρα ήταν διακοσμημένη με πορτοκαλί λουλούδια που σχημάτισαν το όνομα «Keef» και τη λέξη «chief», ενώ το πράσινο μικρόφωνό του και μια σύνθεση από λευκά και κόκκινα τριαντάφυλλα κοσμούσαν το φέρετρό του.

Τον επικήδειο λόγο εκφώνησε ο ηθοποιός Πολ Κέι, ο οποίος αφηγήθηκε ιστορίες για την αγάπη του Φλιντ στις μηχανές, τα ζώα και τα υπόλοιπα πάθη του.

https://www.youtube.com/watch?v=rwDOAC6VkAM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ