Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Το μοιραίο λάθος του εκτελεστή – Έτσι τον έπιασε η ΕΛ.ΑΣ!

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Το μοιραίο λάθος του εκτελεστή – Έτσι τον έπιασε η ΕΛ.ΑΣ!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η Αστυνομία έχει συλλάβει έναν Βούλγαρο ο οποίος φέρεται να είναι ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται πλέον, μετά από ένα μοιραίο λάθος, ο φερόμενος δολοφόνος του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η Αστυνομία έχει συλλάβει έναν Βούλγαρο ο οποίος φέρεται να είναι ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή.

Ο άνθρωπος που το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου, έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι του 47χρονου Ελληνοαυστραλού στο Πανόραμα Βούλας και του “πήρε” με σφαίρες τη ζωή, μετά από πέντε μήνες ερευνών έπεσε στα δίχτυα του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Οι πληροφορίες,λοιπόν, λένε ότι πρόκειται για έναν Βούλγαρο με τουρκικές ρίζες ο οποίος μετά την εκτέλεση του επιχειρηματία κρύφτηκε σε σπίτι της Αττικής.

Οι αστυνομικοί που δεν σταμάτησαν να ερευνούν την υπόθεση αξιοποίησαν όλα τα στοιχεία με αποτέλεσμα πέντε μήνες αργότερα να καταφέρουν να φθάσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Το βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία του επιχειρηματία εδώ:

Μπορεί πολλά να ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για τους λόγους που δολοφόνησαν τον Γιάννη Μακρή,που ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα,αλλά τελικά φαίνεται πως η αλήθεια είναι αλλού.

Από το αστυνομικό ρεπορτάζ φαίνεται ότι ο Αυστραλός ήταν μπλεγμένος ΧΟΝΤΡΑ με το παράνομο στοίχημα. Συγκεκριμένα στο τζόγο και στα πενταψήφια ποσά που αλλάζουν χέρια μέσα στο σκοτάδι αναζητά η ελληνική αστυνομία τα κίνητρα της εκτέλεσης του 46 χρόνου ομογενούς από την Αυστραλία, Γιάννη Μακρή, έξω απ’ το σπίτι του στη Βούλα την περασμένη Τετάρτη.
Στο σκοτεινό χώρο του παράνομου διαδικτυακού στοιχήματος και των στημένων αγώνων έχουν στρέψει οι αξιωματικοί της ασφάλειας την έρευνα για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 46 χρόνου Αυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μάκρη, τον οποίο άγνωστος πυροβόλησε έξι φορές έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από πολλές πλευρές και από ανθρώπους που γνώριζαν το θύμα, εκτός από την εταιρεία security, στην οποία ήταν ιδρυτικό στέλεχος, ο 46 χρόνος έπαιζε μεγάλα χρηματικά ποσά πολλών φανατικών παικτών από την Αττική αλλά και την Μύκονο σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα παράνομου στοιχήματος, η οποία έχει έδρα σε χώρα του εξωτερικού, πιθανότατα στην Ασία, η οποία μάλιστα σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ανήκε στον ίδιο.

Όπως αναφέρουν πηγές από άτομα που είχαν επαφές και σχέσεις με τον Γιάννη Μακρή ο υπερβολικός πλούτος και η πολυτελή ζωή του η οποία ήταν εμφανέστατη από τις εξόδους και τις διακοπές του, μέχρι και τα πανάκριβα sport αυτοκίνητα με τα οποία κυκλοφορούσε, δεν ήταν από την επαγγελματική του δραστηριότητα στην εταιρεία ιδιωτικής ασφαλείας που είχε ιδρύσει μαζί με άλλα τέσσερα ακόμη άτομα το 2015 αλλά από τον παράνομο τζόγο με στοιχήματα.

Ο Μακρής κυρίως έπαιζε αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων με τεράστιες αποδόσεις (σύμφωνα με τις πηγές υπήρχαν εγγυήσεις ότι ήταν στημένοι αγώνες) και φυσικά τα ποσά από τα στοιχήματα πολλαπλασιάζονταν.

Μιλώντας στη «Real news» με την προϋπόθεση της ανωνυμίας επιχειρηματίας από τα νότια προάστια που γνώριζε καλά το 46 χρόνο έκανε λόγο για στοιχήματα που ξεκινούσαν από 20.000 € και σε κάποια περίπτωση έφταναν το ποσό των 200.000 €.

«Είχε συγκεκριμένους πελάτες μου Με μεγάλη επιφάνεια και πάθος με το τζόγο και τα χρήματα που διακινούσε ήταν πολλά»αναφέρει ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας και συμπληρώνει ένα στοιχείο που διασταυρώνεται με πληροφορίες που ήδη έχει στη διάθεση της και η ασφάλεια Αττικής.

«Υπήρξαν όμως κάποιες περιπτώσεις που συζητήθηκαν έντονα στον κύκλο των παικτών του παράνομου στοιχήματος ότι δηλαδή ο μακαρίτης δεν πλήρωσε κερδισμένους πελάτες και όπως ήταν φυσικό δημιουργήθηκαν προστριβές»

Ακριβώς τέτοιου είδους διάφορες οικονομικές προσπαθούν να ανακαλύψουν οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών θεωρώντας πιθανό μια τέτοια κόντρα να κατέληξες στην ενέδρα θανάτου στην Βούλα. Παράλληλα φυσικά εξετάζουν και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες εταιρείας του στη Μύκονο. Πάντως το σενάριο να έφαγαν το Μακρή με την χλιδάτη ζωή και την κούκλα σύντροφο που πρωταγωνιστούσε στο My Style Rocks επειδή δεν πλήρωσε κερδισμένους παίκτες,από το παράνομο στοίχημα που ίδιος έστηνε, είναι πλέον το πιο πιθανό σενάριο.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ