Τι υποστηρίζει στο απολογητικό του υπόμνημα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Τι υποστηρίζει στο απολογητικό του υπόμνημα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Ο δικηγόρος αρνείται ότι ζήτησε δυο εκατομμύρια ευρώ από τον Αριστείδη Φλώρο για να μην παρασταθεί ως πολιτική αγωγή ο εντολέας του και πλέον, προφυλακισμένος δικηγόρος

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος φέρεται να μιλά στο απολογητικό του υπόμνημα για «σκευωρία» σε βάρος του, υποστηρίζοντας πως ουδέποτε επικοινώνησε με τους Αλβανούς κρατούμενους και σε καμία περίπτωση δεν τους επισκέφθηκε στις φυλακές.

Επίσης, αρνείται ότι ζήτησε δυο εκατομμύρια ευρώ από τον Αριστείδη Φλώρο για να μην παρασταθεί ως πολιτική αγωγή ο εντολέας του και πλέον, προφυλακισμένος δικηγόρος.

Από την πλευρά του, ο δεύτερος κατηγορούμενος δικηγόρος υποστηρίζει ότι σε καμία τηλεφωνική επικοινωνία που έχει καταγράψει ο «υπερκοριός» της αστυνομίας δεν αναφέρεται το όνομα του, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως μπήκε στην υπόθεση Φλώρου το 2017 ενώ, σύμφωνα με την κατηγορία, φέρεται ως μέλος της Οργάνωσης από το 2014.

Επιπλέον, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως στην δικογραφία δεν καταγράφεται καμία πράξη που να τον συνδέει με την απαίτηση «δώρου» από τον επιχειρηματία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ