Παρίσι: Συνέλαβαν τζιχαντιστές λίγο πριν εξαπολύσουν τρομοκρατικά χτυπήματα

Παρίσι: Συνέλαβαν τζιχαντιστές λίγο πριν εξαπολύσουν τρομοκρατικά χτυπήματα

Άτομα που ετοιμάζονταν να πραγματοποιήσουν επίθεση με στόχο τις δυνάμεις της τάξης συνελήφθησαν στο Παρίσι. Κατηγορούνται για σύσταση «τρομοκρατικής εγκληματικής συμμορίας κακοποιών».

Άτομα που ετοιμάζονταν να πραγματοποιήσουν επίθεση με στόχο τις δυνάμεις της τάξης συνελήφθησαν στο Παρίσι. Κατηγορούνται για σύσταση “τρομοκρατικής εγκληματικής συμμορίας κακοποιών”.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες περιλαμβάνεται ένας ανήλικος, που έχει ήδη καταδικαστεί σε τρία χρόνια φυλάκιση, τα δύο με αναστολή, επειδή προσπάθησε να μεταβεί στη Συρία, διευκρίνισε η εισαγγελία στο Παρίσι, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες ΜΜΕ.

Στο πλαίσιο της προηγούμενης ποινής του, ο ανήλικος αυτός είχε τοποθετηθεί στους κόλπους μιας εκπαιδευτικής δομής. Τα τρία άλλα πρόσωπα, όλα ενήλικοι, είναι γνωστά για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου, σύμφωνα με πηγή στην έρευνα.

Η προκαταρκτική έρευνα είχε αρχίσει την 1η Φεβρουαρίου από την εισαγγελία του Παρισιού και οι ανακρίσεις ανατέθηκαν στη Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Ασφαλείας (DGSI).

Οι δυνάμεις της τάξης περιλαμβάνονται ανάμεσα στους στόχους που η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος έχει καλέσει επανειλημμένα να πληγούν.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ