One TV: Πρεμιέρα για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

One TV: Πρεμιέρα για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Το νέο κανάλι One TV, του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη είναι στον αέρα. Διαδικτυακά σε πρώτη φάση η μετάδοση του προγράμματς καθώς αναμένεται η έγκριση από το ΕΣΡ για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας εθνικής εμβέλειας

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα σε ότι αφορά τα τηλεοπτικά δρώμενα, καθώς είναι στον αέρα διαδικτυακά σε πρώτη φάση το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο λόγος για το One TV το οποίο έκανε πρεμιέρα το απόγευμα της Πέμπτης.

Όπως προαναφέραμε το νέο κανάλι θα μεταδίδει αρχικά πρόγραμμα στο διαδίκτυο, μέχρι να εξασφαλίσει ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, την άδεια γενικού περιεχομένου από το ΕΣΡ.

Το νέο κανάλι θα έχει πρόγραμμα οκτάωρης διάρκειας (από τις τέσσερις το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα) και διευθυντής προγράμματος θα είναι ο Σταμάτης Μαλέλης.

Σε ότι αφορά τώρα το πρόγραμμα που θα παρουσιάζει το One TV, η αρχή θα γίνεται στις 16:00 με την εκπομπή που θα παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Παπαδόπουλος, Βάσω Μητρομάρα και Θανάσης Φουσκίδης.

Μια εκπομπή που θα παρουσιάζει την επικαιρότητα και θα έχει διάρκεια μέχρι τις 18:30. Στην συνέχεια του προγράμματος θα ακολουθεί η εκπομπή του Γιώργου Παπαχρήστου και της Τζίνας Μοσχολιού. Στις 20:30 την «σκυτάλη» παίρνει ο Γιάννης Μούτσος για την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων.

Τέλος, στις 22:00 θα ακολουθεί η δίωρη εκπομπή του Γιάννη Μανιάτη και της Αθηναΐδας Νέγκα, οι οποίοι θα σχολιάζουν τα θέματα της επικαιρότητας.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι καθημερινή παρουσία στις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, θα έχουν ο διευθυντής των ΝΕΩΝ, Γιώργος Μαντέλας και του ΒΗΜΑΤΟΣ, Αντώνης Καρακούσης. Στο πρόγραμμα του One TV θα υπάρχουν και ένθετα (ημίωρης διάρκειας) για την υγεία, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και άλλα.

Θυμίζουμε πως ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού έχει καταθέσει αίτηση για την απόκτηση της έκτης τηλεοπτικής άδειας εθνικής εμβέλειας και περιμένει την έγκριση, καθώς έχει ξεκινήσει η εξέταση του φακέλου από το ΕΣΡ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ