Ένταση για την υπόθεση Πετσίτη στην Επιτροπή της Βουλής

Ένταση για την υπόθεση Πετσίτη στην Επιτροπή της Βουλής

Σκηνές ροκ μεταξύ βουλευτών της αντιπολίτευσης και της Προέδρου, Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Τι είπε η επικεφαλής της Επιτροπής κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση Πετσίτη.

Σε κλίμα έντασης διεξήχθη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, η εξέταση της Προέδρου της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Άννας Ζαΐρη.

Η κα Ζαΐρη εξέφρασε την ενόχλησή της για τις διαρροές που υπάρχουν για την υπόθεση Πετσίτη, επικαλούμενη το απόρρητο της έρευνας και επισημαίνοντας πως ό,τι στοιχείο έχει βρει το έχει στείλει στη Δικαιοσύνη.

Έντονη ήταν η αντίδραση βουλευτών της ΝΔ όταν η Πρόεδρος της Επιτροπής της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, σχολίασε «πέστε τους κάτι που να μπορούν να το αξιοποιήσουν στις ομιλίες τους στη Βουλή».

«Μα τι λέτε τώρα; Είναι συμπεριφορά αυτή; Είστε Πρόεδρος ή αβανταδόρος;» είπε ο Κώστας Τζαβάρας, ενώ ο Μάκης Βορίδης υποστήριξε πως «δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά».

Όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε εξηγήσεις από την κυρία Ζαϊρη για το γεγονός ότι ο προκάτοχός της ξεκίνησε έρευνε για τις συναλλαγές ΔΕΠΑ-ΕΛΦΕ, η Τασία Χριστοδουλοπούλου έκλεισε εσπευσμένα τη συνεδρίαση.

Πηγή: ant1news.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ