Ψήφισε ο Γιάννης Μώραλης: «Κορυφαία διαδικασία της δημοκρατίας» (pics & vid)

Ψήφισε ο Γιάννης Μώραλης: «Κορυφαία διαδικασία της δημοκρατίας» (pics & vid)

Κορυφαία διαδικασία της δημοκρατίας χαρακτήρισε τις εκλογές ο Γιάννης Μώραλης, αποχωρώντας από το 10ο Γυμνάσιο του Πειραιά όπου ψήφισε.

Κορυφαία διαδικασία της δημοκρατίας χαρακτήρισε τις εκλογές ο Γιάννης Μώραλης, αποχωρώντας από το 10ο Γυμνάσιο του Πειραιά όπου ψήφισε. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο στο 13ο Εκλογικό Διαμέρισμα της 2ης Κοινότητας, στα εκλογικά τμήματα 5207Α και 5207Β,λίγο μετά τις 11:30 το πρωί.

Σημειώνεται ότι ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» Βαγγέλης Μαρινάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά (Ζαννή 97) και συγκεκριμένα στο 2ο Εκλογικό Διαμέρισμα 1ης Κοινότητας, στα εκλογικά τμήματα 5110Α και 5110Β, στη μία το μεσημέρι.

Η δήλωση του δημάρχου έχει ως εξής:

«Η σημερινή ημέρα είναι η κορυφαία στιγμή σε μία Δημοκρατία, για την χώρα μας, για τις πόλεις μας. Είναι μία σημαντική μέρα και πρέπει εξελιχθεί ομαλά η διαδικασία, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, γιατί πρώτη φορά αντιμετωπίζουμε εκλογές με 4 κάλπες, που σε κάθε περίπτωση ταλαιπωρεί λίγο τον κόσμο. Νομίζω όμως ότι μέχρι στιγμής εξελίσσεται ομαλά.

Όσον αφορά για τον Πειραιά, εύχομαι οι Πειραιώτες θα δώσουνε την ψήφο τους στον «Πειραιά Νικητή» .Να μας δείξουν εμπιστοσύνη, όπως και πριν περίπου 5 χρόνια για να συνεχίσουμε με πολύ δουλειά την αναπτυξιακή πορεία της πόλης. Για ένα Πειραιά νικητή, ένα Πειραιά με αισιοδοξία, ένα Πειραιά της προόδου. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ