Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού

Η αναρχική ομάδα «Μαύρος Μάης» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε προεκλογική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στις 15 Μαΐου

Η ομάδα με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε προεκλογική ομιλία της Νέας Δημοκρατίας στις 15 Μαΐου στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής στη Συγγρού.

Στην ανακοίνωση εκφράζεται η αλληλεγγύη της οργάνωσης στον αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα και στο αίτημά του για άδεια από τις φυλακές.

«Ως πράξη αλληλεγγύης στον αγωνιστή αντάρτη Δημήτρη Κουφοντίνα, ξημερώματα σαββάτου 25/5, σπάσαμε και πυρπολήσαμε την τράπεζα Πειραιώς και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην οδό εθνικής αντιστάσεως στην Καισαριανή.Η επίθεση σημειώθηκε κάτω από την μύτη των σκυλιών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που χαζολογούσαν 2 τετράγωνα παρακάτω, αποδεικνύοντας πως η θέληση για επίθεση σε οποιαδήποτε χρόνο και μέρος, είναι πιο δυνατή από την φοβία της καταστολής.

Καλούμε κάθε άτομο, κάθε μαχητικό πυρήνα και ομάδα που οργίστηκαν και επιτέθηκαν να ξαναπιάσουμε το νήμα της αντίστασης, της επίθεσης, της εξέγερσης.Να περάσουμε από τον μερικό αγώνα στην ολική κατα μέτωπο σύγκρουση» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ