Και επίσημα στο ΚΙΝΑΛ ο Κυριάκος (pic)

Και επίσημα στο ΚΙΝΑΛ ο Κυριάκος (pic)

Συνάντηση με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά είχε σήμερα ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος όπου ανακοινώθηκε και επίσημα η κάθοδος του στις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές.

Συνάντηση είχε σήμερα ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος με τη Φώφη Γεννηματά, στη Χαριλάου Τρικούπη καθώς θα συστρατευτεί με το ΚΙΝΑΛ, στις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές στις 7 Ιουλίου δίνοντας τη δική του… μάχη στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, έστειλε και μήνυμα μέσω των Social Media για την επιλογή του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αποδέχτηκα μια πρόταση, που σε όλη μου τη ζωή θεωρούσα ύψιστη τιμή! Για μένα η πολιτική είναι η λύση, όχι το πρόβλημα. Για μένα η συμμετοχή, η επικοινωνία με τον κόσμο, η συνεχής μάχη με τον κακό μας εαυτό, είναι υποχρέωση και όχι επιλογή.

Περισσότερο από ποτέ σήμερα, που το πολιτικό σκηνικό το ορίζουν ακόμη οι πλατείες των αγανακτισμένων, το ψηφοφορικό τρολάρισμα, ο κενός λαϊκίστικος λόγος και η ανικανότητα συνεργασιών, πρέπει να συστρατευθούμε όλοι σε ένα μέτωπο κοινής λογικής, με αρχές, προτάσεις και κατανοητό λόγο.

Πρέπει να συρρικνώσουμε την απόσταση ανάμεσα στους πολιτικούς και τον κόσμο. Πρέπει να σταματήσουμε τον πολιτικό σνομπισμό. Ξεκινάω με χαρά, όνειρα και πίστη, ότι μπορούμε να κάνουμε όλο και περισσότερα ώτα ευήκωα! Καλή μας αρχή και ευχαριστώ την @fofigennimata για τον τρόπο που προσπάθησε να διώξει όλες τις ανασφάλειές μου!».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αποδέχτηκα μια πρόταση, που σε όλη μου τη ζωή θεωρούσα ύψιστη τιμή! Για μένα η πολιτική είναι η λύση, όχι το πρόβλημα. Για μένα η συμμετοχή, η επικοινωνία με τον κόσμο, η συνεχής μάχη με τον κακό μας εαυτό, είναι υποχρέωση και όχι επιλογή. Περισσότερο από ποτέ σήμερα, που το πολιτικό σκηνικό το ορίζουν ακόμη οι πλατείες των αγανακτισμένων, το ψηφοφορικό τρολάρισμα, ο κενός λαϊκίστικος λόγος και η ανικανότητα συνεργασιών, πρέπει να συστρατευθούμε όλοι σε ένα μέτωπο κοινής λογικής, με αρχές, προτάσεις και κατανοητό λόγο. Πρέπει να συρρικνώσουμε την απόσταση ανάμεσα στους πολιτικούς και τον κόσμο. Πρέπει να σταματήσουμε τον πολιτικό σνομπισμό. Ξεκινάω με χαρά, όνειρα και πίστη, ότι μπορούμε να κάνουμε όλο και περισσότερα ώτα ευήκωα! Καλή μας αρχή και ευχαριστώ την @fofigennimata για τον τρόπο που προσπάθησε να διώξει όλες τις ανασφάλειές μου!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κυριάκος Κυριάκος (@kyrkyr78) στις

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ