Νεκρός ο Δημήτρης Γραικός –Βρέθηκε θαμμένος μαζί με το ΙΧ του

Νεκρός ο Δημήτρης Γραικός –Βρέθηκε θαμμένος μαζί με το ΙΧ του

Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ με τον επιχειρηματία στην Θεσσαλονίκη Δημήτρη Γραικό, ο οποίος εξαφανίστηκε τον Νοέμβριο του 2016.

Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ με τον επιχειρηματία στην Θεσσαλονίκη Δημήτρη Γραικό, ο οποίος εξαφανίστηκε τον Νοέμβριο του 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας της Αγγελικής Νικολούλη, ο άνθρωπος βρέθηκε θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητο του σε κτηνοτροφική μονάδα ατόμου που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του!

Ο 59χρονος (κατά την εξαφάνισή του) επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός από τη Θεσσαλονίκη,εξαφανίστηκε στις 3 Νοεμβρίου του 2016, με το 4χ4 αυτοκίνητό του.

Όσο προχωρούσαν οι έρευνες για την υπόθεση, υπήρξαν στοιχεία ότι ο επιχειρηματίας λίγο πριν χαθεί, είχε οικονομική συναλλαγή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο έμπορος με τον οποίο είχε την τελευταία συναλλαγή, ομολόγησε πως τον σκότωσε και τον έθαψε μαζί με το αγροτικό του αυτοκίνητο στη μονάδα του.

Αυτή την ώρα αστυνομικοί προσπαθούν να ανασύρουν τη σορό του άτυχου κτηνοτρόφου.

Σύμφωνα με τα όσα έχει υποστηρίξει η σύζυγος του, ο επιχειρηματίας έφυγε από το σπίτι του στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και πήγε στα σφαγεία για να πουλήσει κάποια ζώα. Από την πώληση φαίνεται πως εισέπραξε 17.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα τα ίχνη του χάθηκαν. «Δεν ήταν ούτε εγκληματίας, ούτε τοκογλύφος, ούτε απατεώνας. Δεν είχε εχθρούς σε τέτοιο βαθμό, ώστε κάποιοι…» έχει πει η γυναίκα του.

Όλο αυτό το διάστημα οι δικοί του άνθρωποι τον αναζητούσαν. Για να έχουν σήμερα, τα πιο δυσάρεστα νέα.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο 59χρονος Δημήτρης Γραικός χάθηκε μυστηριωδώς με το αυτοκίνητο του ένα HILUX TOYOTA με αριθμό κυκλοφορίας ΝΑΥ 1252, το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2016 από την περιοχή της Χαλάστρας, όταν έφυγε από τα σφαγεία.

Από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη είχε αποκαλυφθεί πως ο Δημήτρης Γραικός είχε ραντεβού την ίδια νύχτα με ένα πρόσωπο, το οποίο όμως αρνούνταν το γεγονός.

Το πρόσωπό με το οποίο επρόκειτο να είχε ραντεβού πριν εξαφανιστεί ο Δημήτρης Γραικός είχε υποστηρίξει ότι δεν τον γνώριζε ούτε κατ’ όψιν.

Υποστήριξε τότε ότι πρέπει να έφυγε μόνος του και να κρύβεται.

Για την εξαφάνιση του επιχειρηματία είχε μιλήσει και η σύζυγός του στην εκπομπή, η οποία εστίασε στη συναλλαγή που είχε ο άνδρας της με έναν έμπορο στο χώρο των σφαγείων πριν χαθεί, αμφισβητώντας ότι του έδωσε τις δεκαεπτά χιλιάδες ευρώ που ανέφερε.

Από την πλευρά του ο έμπορος που εν τέλει ομολόγησε πως τον σκότωσε, είχε μιλήσει τότε και αυτός στην δημοσιογράφος.

Ο έμπορος τότε υποστήριξε πως ήταν το πρώτο άτομο που έψαξε εξονυχιστικά η αστυνομία μετά την εξαφάνιση και πως τα στοιχεία που κατέθεσε επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του.

Δεν έβρισκαν με τίποτα το αυτοκίνητό του
Η δημοσιογράφος τότε είχε αναφέρει πως η αστυνομία είχε ξεκινήσει έρευνα για να βρει το ΙΧ του επιχειρηματία, στοιχείο που πιθανώς να τον οδηγούσε και στον ίδιο.

Ο νομικός εκπρόσωπος των αδελφών του κτηνοτρόφου Νίκος Διαλυνάς είχε πει τα εξής: «Είμαι σε θέση να γνωρίζω πως οι Αρχές δεν στηρίζονται στο αυτοκίνητο. Εξετάζονται ξανά συγκεκριμένα πρόσωπα, ενώ έχει διευρυνθεί ο κύκλος των μαρτύρων. Υπάρχει όμως ένα ερώτημα. Ο έμπορος πρέπει να μας πει προς τα πού πήγε το αυτοκίνητο του Γραικού αφού τον ακολούθησε. Η γνώμη μου είναι πως πρέπει να γίνουν στην υπόθεση αυτή κατ’ αντιπαράσταση εξετάσεις αλλά και αναπαράσταση».

Από την πλευρά του ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Θανάσης Κατερινόπουλος είχε εκτιμήσει πως η σύζυγος του Γραικού και ο έμπορος με τον οποίο είχε τη συναλλαγή ο επιχειρηματίας πριν χαθεί, συμφωνούν σε ένα κοινό σημείο. Στο ότι κάποιος γνώριζε για τα χρήματα. «Πρέπει σε αυτόν τον νέο γύρο ερευνών, όλα να εξεταστούν από μια άλλη οπτική» ανέφερε.

Τι είχε πει ο έμπορος-δολοφόνος

«Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με τη γυναίκα του Γραικού αν έδωσα ή δεν έδωσα τα χρήματα. Ό,τι είχα να πω το είπα δέκα φορές στην Ασφάλεια. Τώρα αν του έδωσα ή δεν του έδωσα, αυτοί ξέρουν τι έχει γίνει. Τελείωσε, δεν το συζητώ ξανά. Έχουν γίνει καταθέσεις, υπάρχουν τιμολόγια. Εγώ από την δικιά μου την μεριά είπα όλη την αλήθεια, όπως ακριβώς έχουν γίνει τα πράγματα» τόνισε με κατηγορηματικό ύφος.

Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου για τις πρόσφατες εξελίξεις στην υπόθεση, είχε πει:

«Εμένα μου μπαίνουν διάφορα στο μυαλό αλλά δεν ασχολούμαι γιατί θα μπλέξω χειρότερα. Αν ήξεραν για τα λεφτά, κάποιος θα ενημέρωσε από το σφαγείο».

Όταν η Αγγελική Νικολούλη αναρωτήθηκε γιατί πρέπει να ήταν απαραίτητα κάποιος μέσα από τα σφαγεία και όχι κάποιος άλλος που μπορεί να γνώριζε ότι εκείνη τη μέρα επρόκειτο να του δώσει χρήματα, τότε τόνισε με έμφαση:«Θα διατυμπάνιζε παντού τι έγινε και τι δεν έγινε; Κάποιος δικός του όμως θα το ήξερε. Όταν χάθηκε ήμουν ο πρώτος που ήρθε να ψάξει η Αστυνομία. Τους έδωσα όλα τα τιμολόγια κατευθείαν, όλες τις καταθέσεις, όλα τα έβγαλαν αντίγραφα και τελείωσε».

Πηγή: anikolouli

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ