Ο Αλέξης Τσίπρας «ξηλώνει» το Μαξίμου και πάει Κουμουνδούρου

Ο Αλέξης Τσίπρας «ξηλώνει» το Μαξίμου και πάει Κουμουνδούρου

Η Κουμουνδούρου περνάει σε πρώτο πλάνο και το Μέγαρο Μαξίμου μένει σε δεύτερο ρόλο μετά την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ να είναι το κέντρο λήψης των αποφάσεων, μια εξέλιξη που δίνει την αίσθηση της συλλογικότητας και της ενιαίας ομάδας τις επόμενες πέντε εβδομάδες έως τις βουλευτικές εκλογές.

Στη «μαύρη τρύπα» της κάλπης των ευρωεκλογών χάνεται ένα σημαντικό τμήμα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με αποτέλεσμα το βάρος πλέον ενόψει των κρίσιμων βουλευτικών εκλογών να πέφτει – και με τη σφραγίδα του Αλέξη Τσίπρα – όχι στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά στην Κουμουνδούρου.

Η βαριά ήττα των 9,5 μονάδων από τη ΝΔ δρομολόγησε μια σειρά κομβικών παρεμβάσεων στο κυβερνών κόμμα που προχωρά σε ριζικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του, στη χάραξη της προεκλογικής στρατηγικής, αλλά και της απόφασης των τακτικών κινήσεων έως την ημέρα της κάλπης.

Επί της ουσίας η Κουμουνδούρου περνάει σε πρώτο πλάνο και το Μέγαρο Μαξίμου μένει σε δεύτερο ρόλο μετά την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ να είναι το κέντρο λήψης των αποφάσεων, μια εξέλιξη που δίνει την αίσθηση της συλλογικότητας και της ενιαίας ομάδας τις επόμενες πέντε εβδομάδες έως τις βουλευτικές εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ