Κυμπουρόπουλος: Παραλίγο να πεθάνω από τον ιό H1N1

Κυμπουρόπουλος: Παραλίγο να πεθάνω από τον ιό H1N1

Ο πρώτος σε ψήφους Έλληνας ευρωβουλευτής έχει ήδη «ξεχάσει» τον Παύλο Πολάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι εξαπολύοντας χυδαίες επιθέσεις (ο πρώτος) και ανοίκειους χαρακτηρισμούς (ο δεύτερος) προσπάθησαν απεγνωσμένα αλλά μάταια να μειώσουν τον κ. Κυμπουρόπουλο και τη δυναμική που, όπως αποδείχθηκε τοις πράγμασι, είχε μεταξύ των ψηφοφόρων

Μόνο με τα ουσιώδη, δηλαδή την εμφατική εντολή που πήρε να εκπροσωπήσει τον ελληνικό λαό στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, επιλέγει να ασχολείται στο εξής ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ο πρώτος σε ψήφους Έλληνας ευρωβουλευτής έχει ήδη «ξεχάσει» τον Παύλο Πολάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι εξαπολύοντας χυδαίες επιθέσεις (ο πρώτος) και ανοίκειους χαρακτηρισμούς (ο δεύτερος) προσπάθησαν απεγνωσμένα αλλά μάταια να μειώσουν τον κ. Κυμπουρόπουλο και τη δυναμική που, όπως αποδείχθηκε τοις πράγμασι, είχε μεταξύ των ψηφοφόρων.

«Πάμε παρακάτω» είναι η απάντηση που έδωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ στην ερώτηση «τι θα έλεγε αν συναντούσε σήμερα στον δρόμο τον Π. Πολάκη», στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Τα Παραπολιτικά».

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ