Τρόμος στη Σεβίλλη: Αποκολλήθηκε ρόδα λούνα παρκ – Σοβαροί τραυματισμοί

Τρόμος στη Σεβίλλη: Αποκολλήθηκε ρόδα λούνα παρκ – Σοβαροί τραυματισμοί

Για άγνωστο ακόμη λόγο η ρόδα αποκολλήθηκε από την βάση της, με αποτέλεσμα ο κόσμος να πετάγεται δεξιά και αριστερά, καθώς συνέχιζε να κινείται με ταχύτητα.

Σοκαριστικό ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο λούνα παρκ San José de la Rinconada στη Σεβίλλη.

Γύρω στις 1:50, για άγνωστο ακόμη λόγο η ρόδα αποκολλήθηκε από την βάση της, με αποτέλεσμα ο κόσμος να πετάγεται δεξιά και αριστερά, καθώς συνέχιζε να κινείται με ταχύτητα.

Η στιγμή του ατυχήματος καταγράφηκε σε πολλά βίντεο. Η ρόδα ήταν γεμάτη κόσμο, στην πλειοψηφία τους παιδιά.

https://twitter.com/migue97_fcb/status/1137165072743186432

Τουλάχιστον 28 άνθρωποι τραυματίστηκαν, με εννιά από αυτούς να διακομίζονται σε νοσοκομεία της περιοχής. Οι υπόλοιποι – ελαφρά τραυματίες – μεταφέρθηκαν σε κέντρα υγείας στη Σεβίλλη για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

https://twitter.com/migue97_fcb/status/1137165072743186432

Πιο σοβαρά απ’ όλους είναι ένα 13χρονο κορίτσι, που έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κι άλλα τραύματα, με τη ζωή της ευτυχώς να είναι εκτός κινδύνου. Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παραμένει κι ένα αγόρι, η κατάσταση του οποίου είναι σταθερή. Σύμφωνα με το Europa Press που επικαλείται δηλώσεις του δημάρχου της πόλης, Χαβιέρ Ερνάντεθ, τα δυο παιδιά είναι οι μοναδικοί από τους τραυματίες που παραμένουν στο νοσοκομείο.

Η εταιρία που διαχειρίζεται το λούνα παρκ στη Σεβίλλη υποστήριξε, σε ανακοίνωσή της, ότι είχε κάνει τους απαραίτητους ελέγχους και δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως κάτι δεν πήγαινε καλά, ενώ αρχές της πόλης έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνα για να εξακριβωθούν οι συνθήκες και οι αιτίες του ατυχήματος και να αποδοθούν ευθύνες.

Αμέσως μετά το ατύχημα, ο χώρος σφραγίστηκε κι έκλεισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ